Dženifer Lopez već neko vreme uživa u obnovljenoj romansi sa Benom Aflekom.

Iako su se pojavljivali tu i tamo određeni navodi da neke stvari u njihovoj vezi ne štimaju, te se čak spominjao i raskid u najavi, čini se da njihova ljubav ipak nije na staklenim nogama kako se pričalo.

Naprotiv. Pevačica ne skida osmeh sa lica, što je bio i slučaj nedavno kada su ih paparaci uslikali nakon romantične večere u jednom restoranu. Dženifer je za tu priliku izabrala providni top i maksi kariranu suknju sa dubokim šlicem preko čega je prebacila kraći kaput, dok je Ben standardno bio u monohromantskoj, teget kombinaciji.

Ben Aflek bio je u klasičnoj monohromatskoj teget kombinaciji, a Džej Lo se odlučila za providni top i kariranu maksi suknju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, posebnu pažnju privukla je i Diorova kesa koju je Dž Lo nosila, pa se šuškalo da ju je glumac iznenadio nekim lepim poklonom. Oboje su bili dobro raspoloženi, nakon čega su se pozdravili sa prijateljima i seli u automobil.

Ben Aflek i Dženifer Lopez uslikani su nakon romantične večere u jednom restoranu, a glumcu je veoma smetala pažnja paparaca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doduše, Ben je poprilično negodovao na okupljene paparace kada su izašli iz restorana te, iako je u njihovoj vezi sve u redu, mnogi se pitaju da li će ovog puta uspeti da podnese pritisak javnosti koji ih je pratio i prvog puta, a zbog čega su navodno i raskinuli.

Ben Aflek negodovao je zbog pažnje paparaca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, par je prvi put bio zajedno od 2002. do 2004. godine, a svoju vezu obnovili su u februaru prošle godine.

Pre gotovo skoro 20 godina venčanje su otkazali samo par dana pre samog događaja, a razlog je bio strašan pritisak medija zbog čega su razmišljali o lažnim mladama i slično. Upravo je to bio trenutak, kako su kasnije priznali, kada su shvatili da nešto nije kako treba.

Ben Aflek i Dženifer Lopez otkazali su venčanje samo par dana pred sam događaj.
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Međutim, izgleda da stara ljubav zaborava nema, te da im je u neku ruku suđeno da ponovo budu zajedno, i nastave gde su stali. Jedino se nadamo da će ovog puta Ben "izdržati", a u galeriji ispod pogledajte neke od njihovih najlepših trenutaka tokom gotovo godinu dana kako su zajedno.

printscreen/youtube, Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte neke od najlepših trenutaka između Džej Lo i Bena Afleka tokom skoro godinu dana veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!