Iako je prošlo nekoliko dana od kada je Ben Aflek dao sraman intervju u kom je, bukvalno "napljuvao" bivšu suprugu optuživši je da je ona jedan od razloga zbog kojih je pio, bura na mrežama se ne smiruje. Naprotiv.

Njegov bedni pokušaj izvinjenja takođe je dočekan "na nož", a ljudi su mahom komentarisali da je sramno da tako javno spušta nekog ko je majka njegove dece i ko je za njega bio tu, čak i nakon razvoda.

U prilog tvrdnjama pojavile su se fotografije nastale par godina nakon što su stavili tačku na brak, gde ga na rehabilitaciju vozi niko drugi do njegova bivša supruga, glumica Dženifer Garner.

Podsetimo, Aflek je u emisiji "Howard Stern Show" izjavio da je bio nesrećan u tom odnosu:

"Sigurno bih još uvek pio. Ona je jedan od razloga što sam i počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljenim", rekao je Aflek.

Ben Aflek tvrdi da je pio zbog bivše žene.
Shutterstock 

"Bili smo u braku koji nije funkcionisao, to se dešava. Ja je volim i poštujem, ali ne bih želeo da sam ostao u braku. Na kraju dana, pokušali smo. Pokušavali smo iznova i iznova, ponajviše zbog dece", rekao je glumac i dodao:

"Bio sam u fazonu - ne mogu da napustim ovo sve zbog dece, ali nisam srećan, šta mogu da uradim? I onda bi popio celu flašu viskija i zaspao na kauču, što se ispostavilo kao rešenje".

Ben Aflek tvrdi da je bio u braku koji nije funkcionisao.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga se pravdao da "nikad ne bi mogao da kaže i jednu ružnu reč za majku svoje dece i okrivio medije da su izvrnuli njegove reči (?!?), iako su komentari na račun onoga što je ON sam rekao krenuli još tokom emisije. Ali da, uvek je lakše okriviti drugog.

Ben Aflek pokušao je da se izvini nakon ružnih reči upućenih bivšoj supruzi Dženifer Garner.
Shutterstock 

Zato i ne čudi što su svi željno iščekivali reakciju Džej Lo nakon cele pompe, a u medijima se pojavila informacija da je latino diva i te kak oljuta na svog dečka. To se međutim ispostavilo kao neistina, a fanovi nisu bili preterano oduševljeni stvarnim mišljenjem Lopezove.

Naime, ona je za "People" izjavila da je cela priča laž.

"Ne mogu imati više poštovanja za Bena kao oca, roditelja i osobu, ta priča uopšte nije istina. Nisam ljuta na njega", rekla je.

Dženifer Lopez tvrdi da nije ljuta na Bena Afleka.
JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, nije trebalo mnogo vremena da fanovi osude i njene reči. Iako su saglasni da treba da bude uz svog partnera i u dobru i u zlu, te da mu "drži stranu", ipak su mišljenja da je na ovu temu trebalo makar da ostane nema.

"Ne znamo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata i da li mu je zaista zamerila te reči, ali bolje da je ćutala nego što je rekla da ga podržava", "Pljunuo ju je u lice, a tek tebe ne razumem. Zar nemaš poriv kao žena da kažeš nešto više, makar da ga odbraniš na drugi način?", "Sramno. Ovo nisam očekivao od Džej Lo", "Ben je ovim dokazao da ne poštuje majku svoje dece. Gledaj Džej Lo sa kakvim si muškarcem"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Dženifer Lopez nije dalje komentarisala kritike na račun nje i Bena Afleka.
pritnscreen/youtube 

Dženifer Lopez nije dalje komentarisala kritike, i komentare, ali smo sigurni da će Aflek makar u budućnosti malo više birati reči, barem kada je ova tema u pitanju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!