Holivudski glumac Ben Aflek pojavio se u novom spotu svoje partnerke Dženifer Lopez i to 20 godina nakon čuvog gostovanja u spotu za pesmu „Jenny from the Block“.

Lopezova je objavila novi hit „Marry me“ sa kolegom Malumom, a u spotu je prikazala i delić svog svakodnevnog života. Za razliku od prethodnosg spota, Ben se u novom spotu suptilno pojavljuje dok se on i Džej Lo grle u krevetu, ali mu se ni u jednom trenutku ne vidi lice.

ben u novom spotu džej lo
Youtube 

Pre tačno 20 godina Aflek se pojavio u spotu za hit "Jenny from the Block", u kojem pevačicu i njega prate paparaci, budući da je njihova veza tada privlačila veliku pažnju javnosti.

Holivudski par je prošle godine obnovio romansu, a javnost je zainteresovana za njihov odnos isto kao i pre dve decenije.

Strani mediji su pisali da par uskoro planira da ode pred oltar, a Ben je svojevremeno rekao da je veza s pevačicom loše uticala na njegovu  glumačku karijeru.

"Nikad nisam trebao da se verim i idem tim putem. Mislio sam da ću hteti određene stvari, ali nisam. Izgubio sam se i osećao se jadno, odvratno i kao da se gušim dok sam bio u vezi s njom.

pre 20 godina ben se pojavio u spotu za pesmu "jenny from the block"
JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Još sam bio u središtu medijskih natpisa i to je postalo toliko intenzivno da sam morao da stanem i razmišljao sam: "Šta radim sa svojim životom?", ispričao je 2009. za britanski časopis Now.

Tada je priznao i da je zažalio što se pojavio u spotu za pesmu "Jenny from the Block". Naime, Ben je naglasio kako mu teško padalo što se pojavio u videu.

"Ako moram da navedem jednu stvar zbog koje veoma žalim, to je onda spot za "Jenny from the Block". Ipak, to je sada ostalo iza mene i nastavio sam dalje." Ipak, rekli bismo da mu to nije teško palo s obzirom na to da je 20 godina kasnije ponovo u spotu svoje drage.

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!