Jedna od najpopularnijih glumica i pevačica današnjice Dženifer Lopez krasi naslovnicu magazina "Rolling Stone". Latino diva je za pomenuti magazin govorila o usponima i padovima koje je imala tokom svoje karijere, ali i kako je oduvek imala takmičarski duh koji ju je terao da ide dalje.

"Htela sam da ostvarim neke stvari i, znate, uvek sam imala taj takmičarksi duh da to i ostvarim", rekla je Džej Lo.

Kako kaže, njeni roditelji nisu bili bogati niti uticajni i živeli su u siromašnom kraju, u Bronksu, a tamo svaka para vredi.

"Moj prvi posao je bio u salonu lepote gde sam čistila. Tamo su me plaćali 10 dolara za dobro obavljeni posao", otkrila je pevačica.

Džej Lo je kao mlada napustila kuću u želji za uspehom
Collection ChristopheL via AFP / AFP / Profimedia 

S obzirom na to da je njena želja bila da se izvuče iz siromaštva, tako je i odluka da napusti svoje rodno mesto sa jednim rancem ubrzo i donesena. Tako je otišla za Los Anđeles.

"Živela sam od malih svirki, gde sam plesala - plaćali su me 25 dolara ovde i 50 dolara tamo. Jela sam nudle u čaši i uličnu picu", prisetila se Lopez, dodajući da se zahvaljujući snimanju videa za Dženet Džekson i američku grupu "New Kids On The Block" probila do uspeha.

Takođe, ona je bila i prva Latinoamerikanka koja je zaradila veliku svotu novca za uloge u filmovima.

Dženifer nije imala pordšku roditelja
Shutterstock 

Kad je reč o njenoj emotivnoj vezi sa Benom Aflekom, Lopez je za "Rolling Stone" rekla da je konačno dobila drugu šansu za pravu ljubav, te da ne želi puno da komentariše.

"Odrasli smo. Možemo da znamo šta je stvarno, a šta nije. Ja sam dobila drugu šansu za pravu ljubav. Igra se promenila, ali ne želim da pričam puno o tome. Osećam se tako srećno, veselo i ponosno što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu", ispričala je popularna pevačica.

Dok je maštala o slavi, Dženifer nije ni slutila da će danas biti jedna od najpopularnijih pevačica.

Otkrila je da je jedno vreme živela kao beskućnik
Kristina Bumphrey / INSTAR Images / Profimedia 

Džej Lo rođenda je u portorikanskoj porodici 24. jula u Bronksu, predgrađu Njujorka. Svoju privrženost majci Lupe uvek je javno isticala, a detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji. Sa samo pet godina krenila na časove baleta, jer je oduvek gajila ljubav prema peslu.

"Mislim da sam se u ples zaljubila još dok sam bila u stomaku. Sećam se da sam uvek želela da naučim više i da budem bolja i bolja", ispričala je jednom prilikom ona.

Od kako je krenula na ples, nikada nije stala koji joj je na kraju doneo novac i slavu! I dan danas igra i gotovo svaki njen nastup prati određeni ples.

Danas Džej Lo zarađuje milione i jedna je od najuspešnijih pevačica
Kristin Callahan / Everett / Profimedia 

U srednjoj školi je igrala u raznim predstavama i nadala se da će jednog dana postati pevačica. Nakon što je završila srednju školu, došlo je do sukoba sa majkom koja je želela da njena ćerka nastavi školovanje i upiše koledž, dok je Džej Lo imala drugačije planove.

"Nisam želela da nastavim dalje školovanje, želela sam da plešem i to je sve", rekla je ona jednom prilikom. Nakon što je roditeljima saopštila svoju odluku da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobila podršku. U tom trenutku sa mjkom nije bila u najboljim odnosima, ali danas kaže da joj je zahvalna na svemu.

Proslavila se plesom koji je i dan danas sastavni deo njenog rada
Instagram 

"Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je: "Nemoj me više nikada zvati dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš". I ojačala sam", kaže danas Lopezova.

Tek posle nekoliko godina dobila je prvi veliki posao. Naime, Dženifer je poobedom na audiciji dobila je ulogu plesačice u seriji "In living color" i priliku da promeni ceo svoj život. To je bila prekretnica koja joj je donela velike poslove i uspešni karijeru.

Džej Lo sinonim je za dobar izgled i zdrav duh
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon nastupa u "In Living Color", 1995. godine dobila je prvu glumačku ulogu u filmu "Mi Familia" koji je pobrao pozitivne kritike. Iste godine snimila je film "Money Train" sa Veslijem Snajpsom i Vudijem Harlensonom, a godinu kasnije film "Jack" s Robinom Vilijamsom u glavnoj ulozi. Prvu veliku priliku dobila je 1997. s glavnom ulogom u biografskom filmu "Selena". Ovu ulogu je odigrala sa nepune 24 godine posle čega je bila nominovana za Zlatni globus.

Pored glume i plesa koji su joj u krvi, ipak je najviše profilirala kao pevačica. Svoj debi album "On the 6" izdala je u junu 1999., i tada se izdvojio čuveni hit "If You Had My Love".

Lopezova uživa u obnovljenoj vezi s Benom Aflekom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

S muzičkom karijerom vinula se u zvezde, ali je nastavila sa snimanjem filmova. Do sada je snimila filmove, a samo neki od njih su "Ćelija", "Plan B", "Organizator venčanja", "Rat sa svekrvom", "Prevarantkinje sa Vol Strita", "Dosta je bilo", "Opasna veza"...

Džej Lo trenutno promoviše svoj novi film,a čini nam se da nikad nije bila srećnija, što je i sama izjavila. A ako je suditi po paparaco slikama koje gotovo svakodnevno viđamo u medijima, Lopezova živi život punim plućima.

JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia Pevačica užva u vezi sa slavnim glumcem