Već neko vreme šuška se da je ćerka Dženifer Lopez zapravo transrodna.

Internet zapravo o tome bruji već par meseci, a priču dodatno podgrevaju njene paparaco fotografije i promena imidža.

Eme je i ranije bila na meti užasnih komentara koje jedna 13-godišnjakinja nikako ne bi trebalo da dobija, a razlog je samo to što ne izgleda poput majke Dženifer. Latino divu su zapravo takođe krivili sa rečima da je svojim previše seksualnim autfitima i ponašanjem učinila svoju ćerku dodatno nesigurnom.

Ćerka Dženifer Lopez navodno je transrodna.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U poslednje vreme njih dve se ne razdvajaju, a izvori tvrde da iako je Eme odavno oguglala na ružne komentare, s obzirom da prolazi kroz fazu u kojoj se preispituje, sve te priče ipak imaju uticaja na nju.

Međutim, u celoj situaciji Džej Lo pritekla je niko drugi do njena treća sestra koja se gotovo nikad ne eksponira u javnosti, a koja je i sama imala sličnu priču u svojoj porodici.

Naime, nije tajna da je pevačica oduvek podržavala LGBT+ zajednicu, a kao jedan od razloga bio je i taj što i u svojoj porodici ima članove koji su drugog seksualnog opredeljenja.

Dženifer Lopez oduvek je podržavala LGBT+ zajednicu.
Instagram 

Pored toga, ćerka njene najstarije sestre Lesli je transrodna i danas je Brendan, a Džej Lo javno ga je podržala na svom Instagramu.

Dženifer je nedavno javno podržala svog sestrića Brendana, sina njene treće sestre.
printscreen/instagram 

"Ovo je Brendan, drugo dete moje sestre Lesli. I on je bio onaj koji je predstavljao svoju školu na #globalyoungleadersconference u Vašingtonu. Ne mogu biti ponosnija. Brendan je snažan, voljen i očigledno pravi lider u porodici. Tetka Džen te voli", napisala je na svom Instagramu.

Nakon toga, njena sestra se čak i pojavila u medijima par puta kako bi podržala svog sina, ali se od tada trudi da svoj život drži dalje od medija.

Lesli Lopez nakon toga se pojavila nekoliko puta u medijima kako bi podržala svog transrodnog sina.
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Inače, Dženifer su nedavno prozivali da se stidi Lesli, a razlog je to što sa njom, za razliku od sestre Linde, uopšte nema zajedničkih fotografija na Instagramu. Tako su se ispod fotografije na Lindinom profilu sa rođendanske proslave Lesli Lopez mogli pročitati komentari:

"Ne deliš fotke sa njoj jer se stidiš", "Možda nije lepa kao Džej Lo, ali ima nešto istinski dobro u očima", "Eme je ista Lesli zapravo", "Koliko je jadno što ne želi da joj ružna sestra pokvari savršen Insta feed, jadno", "Da li je moguće da si toliko sujetna", "Shvatili smo, ti si pokupila svu lepotu u porodici Lopez, ali i Lesli zaslužuje da bude viđena", "Zašto imam utisak da je talentovanija od Dženifer", "Ovako bi izgledala Džej Lo da se ne botoksira i da nema porculance", a sada su ponovo mnogi ubeđeni da će sestra koje se navodno stidela upravo biti ona koja će joj pomoći u procesu sa ćerkom Eme.

Dženifer Lopez prozivaju da se stidi svoje treće sestre Lesli.
printscreen/instagram 

"Ako iko može da joj pomogne sa Eme i da to po nju prođe što bezbolnije to je ta ista Lesli koje se do juče stidela", napisao je jedan od korisnika Reddita. Komentari su se ređali u sličnom maniru, ali su većinski svi složni da je "realnost udarila Džej Lo u glavu, te da ne treba da okreće leđa porodici".

Lesli Lopez navodno jedina može pomoći Džej Lo sada kada se i sama nosi sa tim da li je Eme transrodna.
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da li u ovim pričama ima istine ostaje da vidimo, a vi u galeriji pogledajte još fotografija Eme Maribel i koliko se promenila u poslednjih godina, zbog čega se sada uveliko priča da je transrodna.

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!