Možda Džej Lo ima 52 godine, ali i dalje se može pohvaliti tiutlom jedne od najlepših žena sveta.

Doduše, iako smo sigurni da je za njen besprekoran izgled zaslužna i plastična hirurgija, istina je da pevačica decenijama pazi na ishranu, ali i trenira poput Spartanca.

Ona je i te kako svesna svesna svog tela i nema problem da ga pokazuje, međutim, sada se zbog svog izgleda našla na meti kritika.

Verovali ili, pojedinci su je optužili da je sujetna i opterećena savršenim Instagram feed-om, a razlog je njena treća sestra Lesli koja se gotovo nikad ne pojavljuje u medijima.

Dženifer Lopez optužili su da je sujetna jer ne deli fotografije svoje sestre Lesli.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, iako se o životu Dženifer Lopez dosta toga zna, mnogi su bili iznenađeni da pored lepe Linde koja je uspešna novinarka i sa kojom se prilično često pojavljuje na crvenom tepihu, ima i treću sestru Lesli koju gotovo i da ne možete da vidite u javnosti.

Dženifer Lopez često se može videti u javnosti sa sestrom Lindom, što nije slučaj sa Lesli.
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ona se danas preziva Šol i živi u Bronksu gde radi kao profesor u muzičkoj školi, a na mrežama se može naći svega nekoliko njenih fotografija sa sestrama.

Baš iz razloga što se sa Lindom češće viđa i druži i kači je na društvene mreže, nedavno se započela priča da se latino diva zapravo stidi svoje najstarije sestre. Povod je nedavni rođendan Lesli Šol, sa kog je Linda podelila fotografije, ali ne i Džej Lo.

Fotografije sa proslave rođendana najstarije sestre podelila je najmlađa, Linda, ali ne i latino diva.
printscreen/instagram 

Kako interesovanja za njen život ne manjka, nakon nekih navoda stranih medija, na mrežama se pojavila gomila komentara na račun pevačice.

"Ne deliš fotke sa njoj jer se stidiš", "Možda nije lepa kao Džej Lo, ali ima nešto istinski dobro u očima", "Eme je ista Lesli zapravo", "Koliko je jadno što ne želi da joj ružna sestra pokvari savršen Insta feed, jadno", "Da li je moguće da si toliko sujetna", "Shvatili smo, ti si pokupila svu lepotu u porodici Lopez, ali i Lesli zaslužuje da bude viđena", "Zašto imam utisak da je talentovanija od Dženifer", "Ovako bi izgledala Džej Lo da se ne botoksira i da nema porculance"... samo su neki od više nego neprijatnih komentara koji su se mogli pročitati na mrežama.

Zapravo, istina je da Lesli vodi veoma povučen život daleko od svetla reflektora, a za sve ove godine svega nekoliko puta se pojavila na crvenom tepihu. A prvi put postala je tema novinskih natpisa kada se njena, tada još uvek ćerka Brenda deklarisala kao trans, i o tome govorila za brojne medije.

Brednana Šola javno je podržala ne samo majka Lesli, već i tetka Dženifer Lopez.
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Dženifer Lopez tada ju je javno podržala sa rečima:

"Ovo je Brendan, drugo dete moje sestre Lesli. I on je bio onaj koji je predstavljao svoju školu na #globalyoungleadersconference u Vašingtonu. Ne mogu biti ponosnija. Brendan je snažan, voljen i očigledno pravi lider u porodici. Tetka Džen te voli", napisala je na svom Instagramu.

Brendan Šol, sin sestre Dženifer Lopez javno je 2017. godine istupio kao trans.
printscreen/instagram 

Nakon toga, Lesli se samo još par puta pojavila u medijima, i od tada se trudi da svoj život vodi povučeno od svih. Sa druge strane, činjenica je da su sestre veoma vezane, iako nemaju fotke na mrežama da to i dokažu, što je ponovo zasmetalo pojedincima, a još njenih fotografjia pogledajte u galeriji ispod:

Annie Wermiel/NY Post / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, printscreen/youtube Pogledajte kako izgleda treća sestra Dženifer Lopez koja se retko pojavljuje u javnosti.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!