Dženifer Lopez i Ben Aflek nedavno su objavili da su se verili, a glumac je svoju dragu zaprosio velikim zelenim dijamantom, nakon čega se pevačica rasplakala. 

Nekoliko dana nakon veridbe, par je snimljen u Los Anđelesu dok je Ben napuštao vozilo, a svoju verenicu nije mogao da ostavi bez da joj da još jedan poljubac.

Ben se tad vratio na vozačevu stranu auta i nagnuo u auto kako bi čvrsto zagrlio i poljubio Dženifer.

Dženifer je grleći Bena pokazala veliki verenički prsten nežno ga mazeći po leđima, a Benu je ispod podignute majice na leđima do izražaja došla tetovaža koju ima preko celih leđa – pticu feniksa.

ben ljubi džej lo dok se pozdravljaju
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, strani mediji su pisali da je pevačici smetala Benova tetovaža i da ga je zbog toga letos na odmoru terala da stalno nosi majicu.

ben aflek na leđima ima veliku tetovažu feniksa
- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Dženifer Lopez je pre nekoliko dana na svom blogu "OnTheJLo" podelila snimak u kojem se vidi kako plače dok pokazuje prsten s kojim ju je Ben po drugi put zaprosio dok se kupala.

''U subotu uveče, dok sam bila na svom najdražem mestu na svetu (u penušavoj kupki), moja predivna ljubav je kleknula i zaprosila me. Pogledala sam u njegove oči, smejući i plačući i u isto vreme i trudeći se da shvatim  da se nakon 20 godina istorija ponavlja. Bukvalno sam bila bez reči, a on me pitao znači li to da pristajem. Tad sam mu rekla: ''Da, naravno da pristajem''.

Svojoj ljubavi dali su drugu šansu, a ovaj prsten je za pevačicu zaista poseban jer joj, kako kaže, zelena boja donosi sreću.

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija