Nakon veridbe, vreme je i za novi dom. Dženifer Lopez i Ben Aflek snimljeni su u obilasku raskošne vile tokom potrage za svojim novim domom, nakon što je propala kupovine vile na Bel Eiru.

Par je snimljen dok je razgledao vilu Spelling Manor, jednu od najpoznatijih nekretnina u Los Anđelesu u kojoj je živela i Petra Ekleston, ćerka najbogatije Hrvatice Slavice Eklston.

Velelepna nekretnina vredna je vrtoglavih 165 miliona dolara, a izgradio ju je 1990. godine televizijski mogul Eron Speling sa suprugom Kendi. Ona je 2011. imanje prodala Petri Eklston za 85 miliona dolara.

Petra je u renovaciju uložila 20 miliona dolara, a imanje je prodala nakon što se raspao njen brak s preduzetnikom Džejmsom Stuntom. Petrinu vilu kupop je anonimni čovek iz Saudijske Arabije za nešto manje od 120 miliona, a on bi ga sada Benu i Dženifer mogla prodati za čak 165 miliona dolara, piše Daily Mail.

vila koja je nekada pripada petri eklston
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo luksuzno zdanje prostire se na 4,6 hektara, a ima impresivnih 100 garažnih mesta, 14 spavaćih soba, prostranu trpezariju i 27 potpuno opremljenih kupatila.

Raskošna kuća izgrađena je u tradicionalnom arhitektonskom stilu i ima kuglanu, bioskop, tenisko igralište, frizerski salon, bazen i džakuzi.

džej lo i ben razgledali su vilu koja je pripada petri eklston
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Petra i Džejms razveli su se 2017. godine na vrlo ružan način, a tek se kasnije otkrilo da ju je posrnuli milijarder fizički i psihički zlostavljao.

Naime, milijarder i pokeraš bankrotirao je kada je optužen za falsifikovanje umetničkih dela, od kojih je neke prodao i princu Čarlsu, pranje novca i verbalni napad na policijskog službenika, a ove godine ga očekuje suđenje.

petra eklston dugo je imala traume zbog bivšeg supruga
Instagram 

Poznato je kako je Džejms obožavao da se opija i lumpuje, a navodno je bivšu suprugu stalno varao. On se na sudu tokom brakorazvodne parnice ponašao sramno i celo vreme je ometao sud - rugao se, smeškao i dizao ruke u vazduh. U jednom trenutku rukom simulirao pištolj i potom pokazao na svog tasta Bernija.

Nedugo nakon toga, udario ga je po ramenu i izašao iz sudnice, ali ga je sudija zaustavio. Ali, tu nije bio kraj njegovom neprimerenom ponašanju. Džejms je tokom odlasku kući reporterima celo vrijeme pokazivao srednji prst, a mamu Slavicu je nazvao 'Lady MacBeth'.

džejms je vređao petrinu mamu slavicu
- / Wenn / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru Kurir televizija