Psolednjih meseci svet ne prestaje da bruji o bliskom odnosu ćerke Hajdi Klum - Leni sa bivšim očuhom, pevačem Silom, koji ju je i zakonski usvojio nakon rođenja. Mlada manekenka koristi svaku priliku da se vidi sa njim, što se ne može reći za njenog biološkog oca, tajkuna Flavija Briatorea kojeg je, prema pisanju stranih medija, poslednji put videla na zajedničkom putovanju prošle godine.

Tada je Leni provodila vreme ne samo sa Flaviom, već i sa njegovom bivšom, Elizabetom Gregoraci, kao i njihovim sinom Nejtanom kojeg je ekcentrični milijarder jedinog priznao kao naslednika, a sa ćerkom pre toga gotovo da i nije imao kontakt.

Flavio Briatore i Elizabeta Gregoraci su letovali na Kapriju.
@Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima su Flavio, Leni i upravo Elizabeta, gotovo da nije bilo osobe koja nije bila zbunjena, pogotovo što su svi delovali kao jedna velika složna porodica. 

Leni klum provodi vreme sa svojim ocem i njegovom bivšom ženom.
Instagram 

Razlog je i Elizabeta koju u poslednje vreme nije toliko moguće videti uz Flavia kao do pre izvesnog vremena kada je bila uz njega uprkos tome što je "šetao" nove i neretko mnogo mlađe devojke.

Elizabeta Gregoraci se nije odvajala od Flavija ni nakon razvoda.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tada su joj masovno poručivali da se ponižava, te da "čak i psi imaju bolji tretman", kao i da ne mora da gleda bivšeg dok opšti sa devojčicama koje su od njega mlađe i po 40 i više godina. Ipak, Elizabeta je pratila Flavioa u korak, a šuškalo se da je razlog tome tajni ugovor koji ju je naterao da potpiše.

Jedna od stavki je, izmeđuostalog, i da ne sme da ima partnera, niti javnu vezu minimum tri godine nakon razvoda ili bi u suprotnom morala da plati visoke penale. Inače, par se rastao 2017. godine, ali iako je sada prošlo gotovo pet godina, Elizabeta je i dalje sama u očima javnosti. 

Na pitanja novinara da li ima nekog, Gregoraci je rekla da je "njen bivši posesivan", te da sve što radi, radi za njegovo dobro. Ipak, šuškalo se da ima nekog, ali da ne želi da riskira i razbesni bivšeg sa kojim je i ovog leta letovala na Kapriju. 

Ipak, Elizabeta je sada fotografisana kako uživa na luksuznoj jahti na Sardiniji. Na fotografijama koje su dospele u javnost nema Brijatorea, ali izbori bliski nekadašnjem paru kaži da nije isključeno da će se ponovo spojiti. 

Elizabeta Gregoraci uživa sama na jahti.
Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Flavio joj se uvek vraća kada nema nikog", rekao je jedan od izvora za italijanske medije. Zbog svega Elizabeta se često nalazi na meti kritika i dobija epitete "sponzoruše" koja će sve učiniti za bezbrižan život, kao i da bi trebalo sebe da poštuje više i ne služi Flaviju kao otirač. 

Ipak, čini se da njoj takva dinamika odgovara, te da li iko ima zaista pravo da joj sudi? Ona deluje srećnije nego ikada, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Evo kako danas izgleda Elizabeta Gregoraci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!