Ialijanska manekenka Elizabeta Gregoraci ovih dana uživa na italijanskoj obali s 11-godišnjim sinom Nejtanom Falkom, a znatiželjni fotografi prate svaki njen pokret. 41-godišnja manekenka bila je glavna zvezda plaže nakon što se skinula u bikini i pokazala svoje zgodno telo.

Nije ni čudo što su se svi okretali za njom s obzirom na to ima savršenu figuru, a ako je suditi po fotkama koje su nastale tom prilikom, manekenka je bila sjajno raspoložena.

O svojim avanturama sa sinom pohvalila se i na Instagramu, gde je prati preko dva miliona ljudi, ali kada je reč o njenom privatnom životu, ova italijanska ljepotica je dosta tajnovita.

Elizabeta Gregoraci
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Elizabeta je inače bivša supruga preduzetnika i bivšeg šefa Formule 1, Flavija Briatorea. U braku su bili od 2008. do 2017. godine, a i danas su zbog sina u dobrim odnosima, što je mnogima čudno zbog striktnog ugovora koji je lepotica imala sa svojim bivšim. Naime, ugovor joj brani da pokaže novog dečka.

Krajem prošle godine Elizabeta je iznenadila javnost kada je priznala da ima ugovor s milionerom, po kojem tri godine nakon razvoda ne sme biti u javnosti s novim partnerom. Od Flavija se službeno razvela 2018., a ukoliko bi prekršila ugovor morala bi platiti vrlo visoke penale.

"Ugovor je potpisala i zbog toga je ne viđamo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, ali to je njena privatna stvar", rekao je za italijanske medije izvor blizak Elizabeti. Ona sama je na kraju priznala da je bila u vezi čitavo to vreme, ali je pazila da ju nito ne fotografiše.

Instagram Elizabeta Gregoraci

"Flavijo je posesivan, to sam sve učinila za njegovo dobro", izjavila je manekenka.

Zanimljivo je da je Briatore pre nego se obogatio, bio voditelj restorana i prodavac osiguranja u Italiji. Svojevremeno je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dve zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute.

naomi kembel i flavio briatore
PEER GRIMM / AFP / Profimedia 

Milioner je od prošle godine u vezi s 25-godišnjom manekenkom Marijom Ludoviko Kampanjo, a pre nje na spisku lepotica s kojima je bio našle su se Naomi Kembel, ali i Hajdi Klum, s kojom ima i 17-godišnju ćerku Leni.

Za razliku od njegove bivše, italijanski tajkun ponosno pokazuje svoju novu devojku s kojom je od prošlog leta u vezi. Naime, Flavio je u ljubavi sa sa 47 godina mlađom manekenkom Marijom Ludoviko Kampano. Kako prenose italijanski mediji, upoznali su se jedne noći i zaljubili se na prvi pogled, a njene fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

screenshoot/ instagram Marija Ludoviko Kampano sadašnja devojka tajkuna