Blu Ajvi Karter ukrala je svu pažnju kada se pojavila sa ocem Džej Zijem na NBA finalu u San Francisku. 10-godišnja devojčica sjajno se zabavljala sve vreme, ali kada je primetila da ih kamera snima, postidela se i nastao je snimak koji se masovno deli po društvenim mrežama.

Džej Zi je tada, kao svaki dobar tata, zagrlio svoju mezimicu i poljubio je u obraz, a Blu ga je upozorila da joj pazi na kosu. Snimci su postali viralni gotovo istog trenutka, internet je eksplodirao od komentara.

Svi su bili zapanjeni transformacijom Blu Ajvi koja je već sada kopija slavne majke. Ironija je što je devojčica do pre nekoliko godina bila na meti jezivih komentara na konto izgleda.

Tada su je zvali "najružnijim detetom poznatih", i govorili da je "ista otac", aludirajući na to da Džej Zi nije najprivlačniji i najlepši muškarac. Bilo je čak i onih koji su otišli toliko daleko da su upozoravali žene "da paze kome rađaju decu", i dodali: "srećom pa Blu ima para da može da se operiše jednog dana".

Blu ajvi su često prozivali da je najružnije dete poznatih.
Antoine Cau / Sipa Press / Profimedia 

Za sve to vreme slavni par trudio se da svoju decu sakriju od svih i obezbede im što normalnije detinjstvo, a u javnosti su se pojavljivali veoma retko. Ipak, košarkaške utakmice su nešto što Džej Zi i Blu Ajvi ne propuštaju, te je to neka vrsta tradicije kada su njih dvoje u pitanju. Upravo su to bili retki trenuci kada je javnot mogla da vidi lepu Ajvi kako raste u predivnog labuda.

Blu Ajvi se sve češće pojavljuje u kampanjama svoje majke.
pritnscreen/youtube 

Poslednjih godina, Bijonsina mezimica se sve više pojavljuje i u reklamnim kampanjama svoje majke, a da je više nego jasno da je krenula stopama slavnih roditelja bilo je jasno i početkom godine kada je njena baka Tina Nouls podelila njihovu zajedničku fotografiju.

"Moja lepa, talentovana i pametna unuka Blu Ajvi danas je napunila 10 godina. Bože, čini mi se da si juče stigla na ovaj svet. Blu je moja bliznakinja u horoskopu. Molila sam se da se rodi na moj rođendan, ali ona je to uradila kako i inače radi – kada je spremna i stigla je tri dana kasnije. Blu mi daje najbolji savet kao odrasloj osobi i jedna je od retkih ljudi koja sve može da uradi kako treba", napisala je tada ponosna baka.

 Mnogi su već tada komentarisali da je ista majka, a da se primetiti i da iako ima samo 10 godina, već neguje upečatljiv stil oblačenja.

Podsetimo, emocije između Bijonse i Džej Zija rodile su se davne 2002. godine kada su sarađivali na pesmi "Bonnie & Clyde", a venčali u tajnosti 6 godina kasnije.

Na dodeli nagrada MTV Video Music Awards 2011. godine, pevačica je na spektakularan način otkrila da je trudna sa njihovim prvim detetom, ćerkicom koju su nazvali Blu Ajvi, a posvetili su joj i pesmu "Glory".

Javnost je tada saznala i da je Bijonse imala spontani pobačaj nešto malo pre nego što je ostala trudna i rodila Ajvi, kao i da taj period svog života smatra najmračnijim.

Šest godina kasnije, par je dočekao još dvoje dece, blizance Rumi i Sira, koje je pokazala samo jednom na svom Instagramu, a još fotografija lepe Blu Ajvi pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ćerka Blu Ajvi izrasla je u pravu lepoticu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!