Kao što se danas "na sva usta" raspravlja o izgledu ćerke Dženifer Lopez, mnogo pre nje na meti potpuno neosvnovanih kritika bila je Blu Ajvi Karter, naslednica pop dive Bijonse.

Baš iz razloga što je pevačica u vreme kada je postala majka bila jedna od najpopularnijih zvezda, kada se konačno ostvarila kao majka, mnogi su jedva dočekali da njenu ćerku časte sočnim uvredama na račun izgleda.

Od toga da je "ružna", "ista otac" i slično, pa sve do onoga "žene, pazite kome rađate decu", "srećom pa ima para da se operiše", "onako lepa majka, a ćerka grozna", Blu Ajvi su "častili" svakavim komentarima od najmlađih dana.

Ćerka Džej Zija i Bijonse Blu Ajvi tokom odrastanja često je bila na meti pogrdnih komentara.
Antoine Cau / Sipa Press / Profimedia 

Za to vreme i Bijonse i njen suprug trudili su se da svoju decu sakriju od očiju javnosti što je moguće više i obezbede im koliko-toliko normalno detinjstvo.

Bijonse se trudila da Blu Ajvi sakrije od očiju javnosti u prošlosti.
pritnscreen/youtube 

Međutim, devojčica je definitivno neko ko je predodređen za velike stvari, baš kao i slavna joj majka, pa je nedavno osvojila i MTV VMA nagradu za najbolji glas u dečijoj audioknjizi te je postala najmlađa dobitnica te nagrade u istoriji, a njeno bogatstvo se inače procenjuje na oko milijardu dolara.

Nedavno je proslavila 10. rođendan, a njena baka Tina Nouls podelila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i jednim potezom svima zapušila usta.

"Moja lepa, talentovana i pametna unuka Blu Ajvi danas je napunila 10 godina. Bože, čini mi se da si juče stigla na ovaj svet. Blu je moja bliznakinja u horoskopu. Molila sam se da se rodi na moj rođendan, ali ona je to uradila kako i inače radi – kada je spremna i stigla je tri dana kasnije. Blu mi daje najbolji savet kao odrasloj osobi i jedna je od retkih ljudi koja sve može da uradi kako treba", napisala je ponosna baka.

Za kratko vreme objava je imala gotovo pola miliona lajkova, pogotovo što se lepa Blu nije mogla često videti u javnosti u poslednje vreme, a komentari ispod objave bili su isključeni.

Blu Ajvi nedavno je dobila i Gremi nagradu.
pritnscreen/youtube 

Mnogi su komentarisali da je ista majka, a da se primetiti i da iako ima samo 10 godina, već neguje upečatljiv stil oblačenja.

Podsetimo, emocije između Bijonse i Džej Zija rodile su se davne 2002. godine kada su sarađivali na pesmi "Bonnie & Clyde", a venčali u tajnosti 6 godina kasnije.

Na dodeli nagrada MTV Video Music Awards 2011. godine, pevačica je na spektakularan način otkrila da je trudna sa njihovim prvim detetom, ćerkicom koju su nazvali Blu Ajvi, a posvetili su joj i pesmu "Glory".

Javnost je tada saznala i da je Bijonse imala spontani pobačaj nešto malo pre nego što je ostala trudna i rodila Ajvi, kao i da taj period svog života smatra najmračnijim.

Šest godina kasnije, par je dočekao još dvoje dece, blizance Rumi i Sira, koje je pokazala samo jednom na svom Instagramu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!