Poznate ličnosti pored slave koja donosi jako uzbudljive trenutke i gomilu obožavalaca koji im se dive, često su se sesretale i sa onom drugom stranom koja nije ni malo prijatna.

Reč je o opsednutim fanovima koji su neretko spremni na sve, kako bi došle do svojih omiljenih poznatih ličnosti.

Zbog nemogućnosti da se izbore sa ovom situacijom, poznati su ponekad primorani da se obrate nadležnim organima.

Tako je pre nekoliko dana Nina Badrić konačno mogla da odahne, kada je donesena presuda za njenog progonitelja Iliju M. koji ju je od avgusta 2018. godine uhodio na više lokacija, od Hvara do Zagreba. 57- godišnji penzioner dobio je uslovnu kaznu i zabranu prilaska pevačici u trajanju od tri godine.

nINA bADRIĆ DUGO JE IMALA PROBLEME S ČOVEKOM KOJI JU JE PROGANJAO.
Instagram 

Situaciju sličnu Nininoj preživele su i brojne druge domaće i strane zvezde.

Džastin Biber

Jedan od najistaknutijih slučajeva bio je onaj popularnog mužičara Džastina Bibera. Kanadski pop pevač 2012. godine gotovo je postao žrtva osuđenog kriminalca koji je osmislio plan da otme i osakati Bibera, sve zato što mu nije odgovorio na pisma koja mu je godinama slao. Na sreću, plan je na vreme otkriven i sprečen.

Džastin Biber bio je žrtva kriminalca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kim Kardašijan

Ove godine neugodnost je doživela i rijaliti zvezda Kim Kardašijan. Majka četvero dece tužila je muškarca koji je nekoliko puta dolazio ispred njene kuće i snimao njeno dvorište, a pokušao je i da uđi na posed. Sud mu je odredio trogodišnju zabranu prlaska.

Kim Kardašijan nekoliko puta je imala probleme s ljudima koji su pokušavali da joj opadnu u posed.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kendal Džener

Slično se dogodilo i njenoj sestri, manekenki Kendal Džener, koja je samo ove godine tražila i uspešno dobila zabranu prilaska za tri različita muškarca koji su u razmaku od nekoliko meseci dolazili ispred njene kuće u Los Anđelesu, donosili joj poklone i pokušavali da preskoče ogradu kako bi ušli na njeno imanje.

Kendal je kao i njena sestra Kim imala probleme s čovekom koji je pokušao da uđe u njen posed.
LGjr-RG/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez iskusila je lošu stranu svoje popularnosti kada je imala problema sa progoniteljem koji je upao u njen dom u Hemptonsu.

Mediji su pisali da je jedan čovek upao u njenu vilu u kojoj je neprimećen proveo šest dana, pre nego što ga je video jedan od zaposlenih.

Prilikom hapšenja on je policiju pokušavao da ubedi da je on pevačicin bivši suprug i otac njene dece, te da mu je onda dozvolila da boravi u kući. Protiv njega je podneta tužba za provalu, kriminalne namere, uhođenje i posedovanje alata za obijanje, zbog čega će se našao na sudu.

Dženifer Lopez je jednom priligom progonitelj ušao u dom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Bijonse

Progonitelj Basej Esin je još davne 2009. godine pevačici slao preteća pisma u kojima tvrdi da je ona ubila pravu Bijonse i ukrala joj identitet.

Nakon toga je dobio zabranu prilaska. Međutim, 2013. godine Bijonse je ponovo počela da dobija preteća pisma, što je navelo da posumnja da se Basej opet aktivirao. Pevačica je nakon toga angažovala dodatno obezbeđenje.

Bijonse je dugo dobijala preteća pisma.
screenshoot/instagram 

Jelena Rozga

Uz primer Nine Badrić, imamo još jedan od pevačice iz komšiluka, a to je onaj pevačice Jelene Rozge koja je mesecima proživljavala pakao. Jedan obožavatelj ju je mesecima uhodio, a kad su njeni prijatelji pokušali da ga oteraju, on je njih prijavio policiji. Dolazio joj je pred vrata zgrade i govorio da je njegova i da je voli.

Jelena Rozga je kao i njena koleginica Nina, bila meta čoveka koji ju je uhodio.
printscreen/instagram