Lepa Splićanka Jelena Rozga ne govori često o privatnom životu. I kada je odlučila da svog partnera pokaže javnosti, nikada je nisu pratili skandali.

Pojedini muškarci obeležili su pevačicin život, ali samo jedan je ostao uz nju i dan danas.

jelena rozga
Instagram 

Ivan Huljić

Više od 10 godina kružile su priče o tome da je lepa pevačica bila u ljubavi sa Ivanom Huljićem, sinom Tončija Huljića, klavijaturiste grupe "Magazin". Ivan je od Jelene mlađi 11 godina, ali ova vest bila je pomalo bizarna jer se davno pričalo da je Jelena u prisnim odnosima sa Tončijem.

Inače, Ivan i Jelena poznaju se od 1996. kada je ona još bila pevačica grupe "Magazin", a 13 godina kasnije počele su spekluacije o između njih ima nešto više od prijateljstva. Ona je tada imala 32 godine, a on 21.

Ipak, njih dvoje nikad nisu potvrdili navodnu vezu.

- Vreme i energiju sam potrošila na ljude i mesta na koja nije trebalo. Emotivna investicija je najskuplja stvar i najveći luksuz, zato ga treba čuvati.

Divno je kada imate nekoga da sa njim podelite sve, sreću, tugu, uspeh i neuspeh, ali ne smatram da je to jedino merilo za sreću, jer sreća dolazi iznutra i ukoliko ste ostvareni i ispunjeni, neko će tu sreću samo dopuniti, a ne činiti - rekla je pevačica jednom prilikom.

Stjepan Hauser

Jelena Rozga i Stjepan Hauser, nekadašnji član dvojca "2Cellos", vezu su započeli 2015. godine. Njihova ljubav ličila je na one iz bajke – bez ikakvih problema, makar ne javno pokazanih. Onda su se i verili, ali nakon dve godine ljubavi, usledio je kraj.

Hrvatski mediji su tada prenosili da su njih dvoje odlučili da stave tačku na romansu jer su poželeli da svako pođe svojim putem. Stvarni razlozi, naravno, ostali su tajna za javnost.

Ipak, posle dve i po godine veze imali su želju da ostanu u dobrim odnosima i nakon propale veridbe.

Marko Budanović

Marko Budanović je opasan momak iz Hrvatske koji je je imao problema sa zakonom.

Ovaj bivši vlasnik jednog zadarskog noćnog kluba pre nekoliko godina je takođe povezivan sa Jelenom Rozgom, s tim što je sve ostalo na nivou trača.

Ivan Pažanin

Jelena Rozga, koju su inače tabloidi povezivali i sa Severeninim bivšim mužem Milanom Popovićem, ovog leta ušla je u vezu sa svojim sugrađaninom, poznatim splitskim kuvarom Ivanom Pažaninom.

Ivan je sedam godina mlađi od nje, a pevačica ga je upoznala u martu dok je gostovala u njegovoj emisiji "Guštan… s Pažaninom", gde je bila zajedno s Tončijem Huljićem.

Njih dvoje su navodno posle toga ostali u kontaktu, te je u međuvremenu planula ljubav.

Međutim, ona je nedavno izjavila da je solo i tako raspršila sva nagađanja o tome da je konačno našla ovog pravog. 

Ante Burazi

Ipak, sve ove godine jedan muškarac je skoro stalno uz Jelenu, dok drugi dolaze i odlaze. To je njen fitnes trener Ante Burazi, s kojim se pojavljuje na mnogim javnim događajima i reklo bi se da su poprilično bliski.

Oboje tvrde da su dugogodišnji prijatelji. Osim toga, šuškalo se da joj je Ante bio uteha kada je raskinula sa Stjepanom Hauserom.