Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu Jelena Rozga nedavno je proslavila 44. rođendan, a hrvatski mediji već mesecima pišu da je u vezi sa splitskim kuvarom Ivanom Požaninom. Ona je otkrila da je sama, ali da je srećna i ispunjena.

Rozga ove godine obeležava i 25 godina karijere. Ne krije da je tokom karijere imala uspone i padove, ali da je naučila kako da iz svega izvuče dobru pouku i nastavi dalje.

"Ponosim se mnogim trenucima u svojoj karijeri, čak i onim teškim, padovima koji su me naučili da uvek moram ustati. Kasnije sam to naučila da primenjujem i u privatnom životu i ponosim se svim što sam napravila, ali najviše ljudima koji su bili moja leđa u svakoj od navedenih situacija", istakla je pevačica za Azru.

jelena rozga
Instagram 

Nakon što je raskinula veridbu sa violončelistom Stjepanom Hauserom, Rozga se nije u javnosti pojavljivala sa jačom polovinom, te mnoge zanima da li je pevačica ponovo zaljubljena. Nedavno su hrvatski mediji objavili navode da je Jelenino srce ukrao kuvar Ivan Pažanin, a ona je sada to demantovala.

"Solo sam", kratko je prokomentarisala pevačica, koja od rastanka od Hausera retko kada govori o privatnom životu.

Priznala je da je uvek pozitivnog duha, jer se veseli raznim sitnicama, ali da je uvek rasplače nepravda. Kako kaže ukoliko želimo da sačuvamo vedar duh, najbitnije da naučimo da štitimo sebe.

"Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti da vas vole i poštuju i drugi. A tada možete oformiti svoj svet u kome ćete se sačuvati i u kome ste nedodirljivi", naglasila je pevačica.

Instagram Jelena Rozga