Iz Splita stižu vesti da je Jelena Rozga u vezi sa sugrađaninom Ivanom Pažaninom, jednim od najpoznatijih hrvatskih kuvara. Za razliku od mnogih muškaraca, koji su u novine dospeli upravo zahvaljujući vezama ili insinuacijama da su bliski sa poznatim ženama, Ivan Pažanin odavno ima „celebrity“ status.

Osim što je veoma cenjen u svojoj branši, tome je sigurno doprineo i njegov zanimljiv imidž, kao i činjenica da je član žirija veoma gledanog „RTL-ovog“ kulinarskog takmičenja „3, 2, 1... kuhaj“.

Jedan je od retkih kuvara o čijem su emotivnom životu pisali „lifestyle“ magazini. Dok je nekoliko godina bio u vezi sa menadžerkom Andreom Koprčinom redovno su ih fotografisali na javnim događajima, a o njihovom raskidu, koji se desio 2018, uveliko se pisalo u hrvatskim medijima. Tokom veze zajedno su glumili u spotu „Reći ćeš mi fala“, poznate dalmatinske klape „Rišpet“.

ivan pažanin
Instagram 

Od tada nije bilo konkretnih informacija o njegovim ljubavima, ali su one bile nezaobilazna tema intervjua koji su sa njim rađeni. Dešavalo se da učesnice takmičenja „3, 2, 1... kuhaj“ komentarišu privlačnog člana žirija, a jedna je čak rekla: „Imam mnogo godina pa nije red da to kažem, ali zgodan je kao Bog“.

Pevačica Lidija Bačić, poznatija po seksi izgledu nego po hitovima, otišla je korak dalje i posvetila mu pesmu.

Kad bi privlačnom kuvaru, koji se na jednoj dobrotvornoj reviji odlično snašao i u ulozi manekena, pomenuli kako deluje na žene, odgovorio bi: „Ne bih rekao da imam obožavateljke, već sam im simpatičan plavi Dalmatinac“. Pre nekoliko meseci, kada su ga pitali da li se u njegovom životu pojavila ona prava, odgovorio je: „Uvek postoji ona prava, samo je pitanje jesam li ja pravi“.

Pre tri godine otkrio je da su mu kod žene najvažniji inteligencija, karakter i stav, a u međuvremenu je tome sigurno dodao i da je zavoli njegov jazavičar Pjer, koji je poslednjih sedam meseci redovan „gost“ na Ivanovom profilu na „Instagramu“.

jelena rozga
Instagram 

Ostaje da vidimo da li je Jelena Rozga prava za popularnog kuvara i on za nju, a izgleda da je priča o „novoj splitskoj ljubavi“ počela u martu, kada su u kulinarskom serijalu „Guštan... s Pažaninom“ gostovali Jelena, Tonči Huljić i pevač Jole. Tonči je tada rekao da misli da je Jeleni vreme za udaju, a Jole je dodao da je Ivan slobodan, te da se i njemu bliži vreme za ženidbu, a obojica su se složili da bi njih dvoje bili idealan par.

Dok ne vidimo da li Tonči i Jole mogu da konkurišu nekadašnjim navodadžijama, a danas Tinderu, red je da pomenemo da su Ivanove specijalitete probali Džon Malkovič, Novak Đoković, vozači „Formule 1“, članovi kraljevskih porodica, među kojima je bila i princeza od Monaka.