Nakon ljubavnog brodoloma sa poznatim zavodnikom Stjepanom Hauserom, Jelena Rozga nikoga nije predstavila kao svoju novu ljubav, zato je javnost veoma znatiželjna kada je njen emotivni status u pitanju.

Sada se sve više šuška da je zgodna Splićanka uplovila u vezu sa poznatim hrvatskim kuvarom Ivanom Pažaninom.

Mediji su ih spajali, oni su demantaovali, a Tonči Huljić je ove godine u martu u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' izjavio da bi Jelena Rozga i jedan od omiljenih kuvara Ivan Pažanin bili idealan par.

A, kako kaže stara narodna poslovica: 'Gde ima dima, ima i vatre'. Naime, Story.hr od izvora bliskog 43-godišnjoj Jeleni i 36-godišnjem Ivanu preneo je da su njih dvoje već neko vreme srećni i zaljubljeni.

U spomenutoj emisiji, mužički producent Tonči Huljić je izjavio kako misli da je Rozgi vreme za udaju, a takođe je primetio kako je i Pažanin slobodan i da bi i on uskoro mogao da se ženi, a sada se čini kako su te šale na njihov račun itekako bile opravdane.

Novi par ove navode nije ni potvrdio ni demantovao, a ostaje da se vidi u kom smeru će se sve odvijati.

Inače, nakon što je prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom 2017., Jelena javno nije ljubila ni jednog muškarca, a čini se kako joj je srce sada osvojio sugrađanin. I Pažanin je 2018. godine prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.