Kada su 2017. godine violončelista Stjepan Hauser i pevačica Jelena Rozga saopštili javnosti da su raskinuli, jasno su istakli da ne žele nikada više da govore o tome.

Podsetimo:

„Ovim putem želim da obavestitim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete“, poručila je tada Jelena Rozga putem svog predstavnika za medije.

Ipak, interesovanje za Jelenin ljubavni život ne prestaje, posebno jer svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti. Ovoga puta, pevačica je otkrila da bi volela da se njen „solo status“ u ljubavi promeni ali da nema gde da nađe momka.

„Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali nažalost, ništa se nije promenilo. Kako i da se promeni kada sam konstantno bila kod kuće. Društvene mreže i ‘Tinder’ me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš naći pravog partnera. Bila sam i na meti progonitelja i moram vam priznati da mi nije bilo baš svejedno, uveče sam uvek imala nekog ko će mi praviti društvo dok šetam. Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih biti uskoro jer se sada ne ljubim i ne grlim ni sa kim“, otkrila je pevačica u „DeToxic” emisiji.