Glumac Andrija Milošević i njegova devojka, Aleksandra Tomić, čekaju prvo dete, a sada po prvi put imamo priliku da vidimo glumicu otkako je u drugom stanju. 

Naime, Aleksandra i Andrija otputovali su u Budimpeštu, a pokazali su gde uživaju na, kako se čini, romantičnom i veoma zabavnom odmoru.

Aleksandra je objavila sliku na kojoj pozira u kariranom kaputu, dok se trudnički stomak ispod njega nazire. Glumica je pokazala kadrove iz Budimpešte, a od prizora i lepote jeseni zastaje dah.

Instagram Aleksandra Tomić i Andrija Milošević

S druge strane, Andrija ne bi bio Andrija da se nije našalio. On je pozirao u neobičnom izdanju, kako je poručio, "poželeo je da bude lep kao i svi drugi", pa podelio rezultat.

Nema sumnje da Aleksandri sigurno nije dosadno pored Andrije i da uživaju na zajedničkom putovanju, ali i u lubavi koju će krunisati bebom.

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumca i dodao:

printscreen/instagram Andrija Milošević i Aleksandra Sandra Tomić

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to.

U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - bio je iskren Andrija.