Harizmatičnog glumca Andriju Miloševića često imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama na kojima je veoma aktivan. Budući da je poznat kao jedan od najduhovitijih javnih ličnosti, Andriji zabavnim video snimcima odlično polazi za rukom da nasmeje svoje pratioce.

Razni skečevi, vicevi ili fotografije sa urnebesnim opisima krase njegov profil, a iako deli i trenutke sa svojom devojkom, glumicom Aleksandrom Tomić, gotovo nikad ne priča o privatnom životu. U njegovim intervjuima gotovo ne možete pronaći detalje njegove veze sa koleginicom, osim toga da je glumac jednom prilikom izjavio da želi da postane otac.

Definitivno važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a s obzirom na to da je Aleksandra proslavila rođendan, Andrija je odlučio da joj čestita javno.

„Srećan ti rođendan, Đeđa. Ti se nećeš ljutiti da, baš danas, ljudima otkrijem i kako smo se upoznali“, poručio je glumac a potom na neobičan način opisao taj trenutak.

„Nisko dole u sred trave, gde obično vidjaš mrave ili bube, švabe, mare, punoglavce u sred bare. Gušterove zelembaće, kad' na suncu vreme traće. Crve, gliste i stonoge, kako trče bosonoge. E tu dole, među njima jedno biće čudno ima. Malo biće, plave kose što se kupa u kap rose, na skakavcu ono jaše, iglu kao sablju paše, ima oči boje neba, ono sve je što mi treba. Kad sam bio strašno mali, nas su dvoje upoznali. Prevrt‘o sam svaku među, da pronađem moju Đeđu. Sve dok jedan soko sivi, ne reče mi gde to živi i tada mi ljudi svanu, ona živi na mom dlanu“ napisao je on.