ANDRIJA MILOŠEVIĆ I NJEGOVA DEVOJKA ČEKAJU DETE: Nakon 10 godina veze postaće roditelji

Glumac Andrija Milošević uskoro će postati otac. On i njegova izabranica, takođe glumica Aleksandra Sandra Tomić čekuju svoje prvo dete.

Sandra Tomić Andrija Milošević 16012019_0018
ATA Images 

Baby boom definitivno je zavladao glumačkom scenom.

Nakon Mirke Vasiljević, Marijane Mićić, Marije Petronijević... rode će sleteti i u dom Andrije Miloševića i njegove izabranice Aleksandre Sandre Tomić.

Radosna vest ih je oduševila jer se već dugo nadaju prinovi.

- Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvideli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se sa decom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da se povuče iz pozorišta kako bi se posvetila trudnoći. Srećne vesti rekli su samo najbližima - kaže izvor za "Blic".

Glumački par još se nije javno oglasio po ovom pitanju, ranije su oboje otvoreno govorili o želji da dobiju dete.

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je ranije Andrija i dodao da unapred zna kakav će biti otac.

- Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu - rekao je on.

andrija milosevic i sandra tomic cekaju prvo dete
pritnscreen/instagram 

Milošević je istakao da je njega kao ličnost najviše izgradilo radosno i slobodno detinjstvo koje je provodio u igri sa drugarima, i na čistom vazduhu.

- Uglavnom sam kao mali živeo na planini kod babe. Gradska deca negde nemaju tu vrstu slobode - da budete kod babe i dede po tri do četiri meseca, pa steknete neke nove drugare, pa poljane po kojima trčite gore i dole. To je vrlo bitno za građenje karaktera, ali i kasnije u životu da ste spremni za borbu koju život sam po sebi ima - istakao je tada Andrija, kojeg mnogi smatraju jednom od najduhovitijih javnih ličnosti.

andrija milosevic postaje otac
printscreen/instagram 

Podsetimo, Andriju i Sandru mnogi smatraju jednim od najskladnijih parova na javnoj sceni, traju već 10 godina. Kako je glumac istakao, morao je da pravi brojne kompromise, ali da sve dođe na svoje.

- Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo. Već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju ukopi. Imamo vremena da odvojimo za prijatelje i za nas dvoje - ispričao je jednom prilikom glumac, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta.

printscreen/instagram Andrija Milošević i Aleksandra Sandra Tomić

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši