Devojke iz grupe "Hurricane" osvojile su čitav region. Dok često imamo priliku da slušamo i čitamo njihove intervjue, malo ko zna da Ksenija ima rođenu sestru Andreu.

Andrea Knežević je mlađa ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, a nadimak joj je Bubica.

ksenija knezevic
printscreen/instagram 

Andrea ima malo drugačiji stil i način oblačenja od svoje starije i poznatije sestre, a jednom prilikom je otkrila da ne želi da bude deo javnosti.

- Veoma cenim svoju privatnost i jako mi je važno da ostane samo moja. Priča da studiram u inostranstvu je jedna od mnogih dezinformacija, ali nije isključeno da se obistine.

Što se muzike tiče, nisam sigurna da mi se dopada to što danas prolazi u muzičkom svetu, ali bih se oprobala. Nema ništa gore od protraćenog talenta. Tatu i sestru cenim podjednako.

Tata je legendica, a Ksenija je tek počela da osvaja scenu, mislim da sve ima svoje mesto - rekla je Andrea jednom prilikom.

Poznato je da Ksenija obožava svog tatu sa kojim se često šali.

- Ovo je tek početak, imam ja još dosta da pokažem, tata mi je odmalena uzor i naravno da smatram da mi treba još dosta iskustva i rada na svom talentu kako bih napredovala i stekla barem pola njegove slave.

ksenija knezevic
Instagram 

Savetuje mi da ne ponavljam njegove greške, da budem istrajna, svoja, kao i do sada jer to ljudi cene - rekla je Ksenija jednom prilikom.

Kako je nedavno obrisala fotografije sa ostalim članicama grupe "Hurricane", nastala je opšta pometnja na internetu, ali je Knez ubrzo objasnio šta se dogodio.