Članice grupe "Hurricane" su nakon učešća na Evroviziji imale pune ruke posla, a nastupi su se samo nizali.

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenia Knežević ne kriju koje uslove postavljaju organizatorima koncerata, kao i to da ne dobijaju bakšiš.

- Na našoj rajder listi uvek se nalazi samo hrana. Pošto najviše jedemo, nama uvek najviše hrane obezbede - rekle su one kroz smeh, a zatim su se osvrnule na priče da je cena njihovog nastupa naglo skočila nakon Evrovizije.

- Kamo lepe sreće da je to istina, ali nije. Nećemo da pričamo o parama, kao ni o ceni našeg nastupa, ali zaista nije istina da smo preskupe - rekle su Uraganke, a zatim progovorile o bakšišu.

hurricane
ATA Images 

- Ne dobijamo bakšiš na svirkama. Nude nam ga stalno, ali ga ne uzimamo jer nam je zabranjeno. Uredno ga vratimo, zahvalimo se i to je to - rekle su nam.

Njihovi nastupi svojevrstan su šou koji pored pesme prati i koreografija na sceni, zbog čega ne pevaju na svadbenim veseljima. Ne kriju, međutim, da bi volele da dožive i to iskustvo.

- Pojavljujemo se na nekim rođendanima kao gošće iznenađenja. Na svadbena slavlja nas do sada niko nije zvao, ali ako se to promeni, rado ćemo ih ispoštovati - zaključile su Uraganke.

ATA Images/Antonio Ahel Hurricane