Lepa pevačica popularnog benda "Hurricane", Ksenia Knežević pronašla je novu ljubav.

Njeno srce ukrao je mladi, popularni glumac Pavle Mensur, inače sin Srne Lango i Irfana Mensura.

Pavla inače gledamo u domaćoj hit seriji "Kalkanski krugovi", a zgodni glumac već je postao miljenik žena u regionu. Međutim, njemu je se svidela lepa Ksenia, a nakon što su planule iskrice, oboje su raksinuli dugogodišnje veze, piše Story.

Prvi susret bio je odlučujući. Pavle nije mogao da odoli Kseniji te se svojski trudio da da sve od sebe, a udvarao joj se na lep i džentlmenski način.

pavle mensur
Kurir/ Damir Dervišagić 

Nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na "Music Week" festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

ksenia knezevic na music weeku
Youtube 

Sa druge strane, oboje su veoma izričiti po pitanju toga da ne žele da dele svoju intimu, te su vest o njihovoj romansi podelili tek sa nekolicinom bliskih prijatelja.

Pavle je pre Ksenie bio 2 ipo godine u vezi sa koleginicom Ivanom Zečević. Jedno drugom su bili podrška, a čak su otpočeli i zajednički život. Međutim, brojne neželjene situacije lagano su vodile ka razlazu, što se naposletku i dogodilo.

pavle mensur sa bivsom devojkom
printscreen/instagram 

Sa druge strane, Ksenia je pre veze sa Pavlom bila 5 godina u vezi sa izvesnim Nikolom kog je takođe krila od očiju javnosti. Međutim, osećanja između nje i njenog, sada već bivšeg izabranika su zahladnela, zbog čega je rešila da raskine vezu.

decko ksenie knezevic
Instagram 

Podsetimo, nedavno se pisalo i o promeni boje kose Kneževićeve, a kako uglavnom kažu da žena menja frizuru kada želi promenu, mnogi sada misle da je to uradila upravo pred raskid dugogodišnje veze. 

Mnogi navijaju da se vrati u tabor plavuša, a sve njene promene pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Ksenia Hurricane promenila boju kose