U poslednje vreme sve češće viđamo da su svetske zvezde počele da kopiraju naše pevačice.

Tako je nedavno Ledi Gaga za potrebe filma "House of Gucci" iskoristila stajling Anastasije Ražnatović iz spota "Gotovo".

Sada je još jedna svetska mužučka diva iskopirala našu pevačicu, a u pitanju je Bijonse koja je uzela ideju iz spota Ane Nikolić "Bilo je lepo", sa autentičnim detaljima i stajlingom koji je imala srpska pevačica u spotu davno snimljenom.

Na Tviteru je osvanuo post sa printskrinom Bijonsinog spota gde se vidi da se reditelju spota evidentno dopala ideja Ane, pa je iskoristio scenario u jednom delu nove pesme Džej Zija i Bijonse.

Oni su postavili novu pesmu na youtube juče pod nazivom „Mood 4 Eva“.

Njihova pesma je snimljena i postavljena 31. jula 2021., dok je spot Anine pesme postavljen u februaru 2020. za Dan zaljubljenih.

Pre Bijonse, pisalo se da je i Džej Lo ideju za spot uzela od Ane Nikolić, sličnost je neverovatna, pa može da se kaže da je reditelj spota za pesme Dženifer Lopez i Malume i te kako upoznat s radom srpskih autora spotova.

Naslov Tvita glasi “Sklonite dok Ana Nikolić nije videla“ sa jasnom porukom da Ana izgleda još nije videla da se ovo desilo.