Paulina Poriškova bila je i ostala jedna od najlepših žena sveta. Iako ima 57 godina, i dalje radi punom parom, a u svetu modelinga je od svoje 15. godine kada ju je čuvena agencija Ellite vinula u zvezde. Bila je najveća zvezda 80-ih i 90-ih, i gotovo da nema naslovnice na kojoj nije bila i brenda za koji nije radila.

Sa druge strane, Paulina je smatrala da joj se osmehnula sreća i na ljubavnom planu, te je uplovila u vezu, a potom i brak sa Rikom Okasekom, inače frontmenom benda "The Cars". U očima sveta bili su idealan par, ali se iza zatvorenih vrata odvijala potpuno druga priča o čemu je progovorila u svojoj knjizi "No Filter: The Good, the Bad, and the Beautiful".

Kako je otkrila, ona i njen suprug godinama nisu imali odnose pre razvoda: "Onog trenutka kada je prestao da me dodiruje, znala sam da je veza osuđena na propast", dodala je.

Par se upoznao kada je manekenka 1984. godine angažovana kao zvezda spota za pesmu "Drive" njegovog benda, a venčali su se 1989. godine.

"Postao je moj ceo svet, ceo univerzum. To je bilo ono što sam oduvek želela, da nekome budem toliko važna. Da me obožava", napisala je Poriškova.

No, kako je vreme prolazilo, a njihova dva sina, Džonatan i Oliver, su postajali sve veći, brak je polagano počeo da puca. Ispričala je kako je "obožavanje nje" bledieo, a zamenila ga je zrelija ljubav.

"Počela sam da shvatam njegova ograničenja. Ali ono što mu je trebalo od mene je obožavanje. Slepa zaljubljenost. To je bilo njegovo shvatanje ljubavi. Svako neslaganje ga je nateralo da se povuče", piše Poriškova, koja je istakla da se svaki njen prkos gotovo gadio njenom suprugu. To je ujedno i bio jedan od razloga što je njihov se*sualni život počeo da slabi. Manekenka je u knjizi otkrila da je u trenutku kada je osetila da joj je brak "uništen, bez mogućnosti popravke" čak konsultovala i vidovnjaka u očaju, ne bi li saznala nešto više o svom budućem se*sualnom životu.

"Imala sam 52 godine i godinama nisam dodirnula svog muža, osećala sam se nevidljivom. Sve što sam želela da znam je da li ću ikada ponovo imati seks... Želela sam da mi neko da razlog da nastavim", kaže u knjizi.

Nakon raskida sa Rikom Okasekom, bivša manekenka upoznala je drugog muškarca koji nije bio poznat javnosti, i priznala da se brzo zaljubila "potpuno i strastveno". Ali, kako dalje piše u knjizi, tadašnji dečko ju je napustio onog dana kada je kamion za selidbu došao po njene stvari iz kuće koju je delila sa Ocasekom.

"Ostavio me je usred prazne kuće", napisala je ona i dodala da je kupila flašu viskija, paklicu cigareta, i "zaspala umotana u ćebe na podu stare svoje dece".

Nakon Okasekove smrti 2019. godine, Poriškova je bila u vezi sa Aronom Sorkinom i čak ga je pratila na dodeli Oskara, ali su raskinuli u julu 2021. U nedavnom intervjuu, Poriškova je otkrila da je trenutno na dve aplikacije za upoznavanje, ali bez previše uspeha.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!