Poznata manekenka Paulina Poriškova (57) nedavno je javno odgovorila estetskom hirurgu koji je u objavi na Instagramu detaljno opisao šta je sve pogrešno na na njenom licu. Manekenka navodi da je njegova objava ibrisana s Instagrama.

"Pronašla sam ovu fotografiju, koju sam ranije postavljala ovde, (i mislila sam da na njoj izgledam odlično), a koju je estetski hirurg ponovo postavio na Instagram i detaljno raspravljao o tome šta treba da uradim na sebi", započela je Paulina svoje izlaganje pa dodala:

Paulina Poriškova je supermodel u penziji
Instagram 

"Onih dosadnih udubljenja ispod obraza mogu se rešiti filerima, botoksom mogu da sredim čelo, te bore oko usta i nepravilnosti na mom vratu – da se sve to laserima zategne i izgladi", dodala je i navela sa čim se suočava starija žena u javnosti.

"Rečeno mi je da moje lice treba ‘popraviti’. Nekako je ‘pogrešilo’ starenjem. Da li je čudno onda što će većina nas koji imamo sredstva pribeći nekom tretmanu da bismo popravili ono za šta nam je rečeno da je nije dobro?" zapitala se Paulina.

fotografija u opisu koje je paulina javno odburila lekaru
Instagram 

Inače, ona je i ranije javno pričala o upotrebi neinvazivnih tretmana na licu, te je tako prošle godine otkrila da se podvrgla laserskim tretmanima i tretmanima plazma penom, čime nije bila zadovoljna.

"Želela bih da uspostavim ravnotežu između toga da sam ponosna što izgledam kao žena svojih godina i da se ponekad osećam lepo. U svom poslu sam naučila da prihvatam mnogo toga što se tiče izgleda, ali još uvek mi je teško da sve prihvatim", napisala je manekenka.

Takođe, ona istile da niko ne bi trebalo da kaže ženi šta treba da uradi na sebi da bi neko kazao da je privlačna.

"Bilo da je u pitanju boja kose, šminka, odeća – ili plastične operacije – to je sramota. I svaki put kada uhvatite sebe kako biste da nekom kažete da bi nešto trebalo da koriguje, zastanite na trenutak. Ako, recimo, vaša prijateljica ili poznanica ne zatraži takvu pomoć, razmislite da li ćete joj zaista pomoći svojim rečima ili ne. Bolje vidite šta je ono lepo u njoj i to naglasite. Najbolji način da podržite jedni druge je da proslavite ono što već postoji", napisla je Paulina.

Paulina je prošle godine pričala koliko je teško ženama da žive u svetu u kome su izložene pritiscima da budu savršene.

lepa manekenka paulina u jeku svoje slave
Shutterstock 

"Kad sam imala 14, užasno su me maltretirali u školi, mislila sam da je to zato što sam veoma ružna. To su mi govorili. Govorili su mi da izgledam kao los, kao očerupano pile, pijana žirafa i prljavi komunista. Sve te komentare dobila sam od drugih devojaka", napisala je ona 2021.

Instagram Lepa manekenka posle tretmana

"Da sam tad imala pristup plastičnoj hirurgiji, napumpala bih usne, stavila navlake na zube, preoblikovala vilicu, ugradila implantate u grudi i napravila liposukciju kukova. Godinu dana kasnije, sa 15 godina, postala sam model u Parizu, model koji je drugim ženama bio primer čemu bi trebalo da teže. Na meni se tražilo upravo ono što sam mislila da je ružno. To me naučilo lekciju: Ja se nisam promenila, promenila su se mišljenja drugih ljudi.

Ali, ja sam imala sreće. Šta je sa ženama koje nikad ne dobiju odobravanje u društvu zbog svog izgleda? One su prisiljene ili odustanu ili da postanu borci. Ne možete nikog da krivite ili osuđujete jer su standardi lepote u društvu postavljeni davno, srasli su s nama, zamagljuju nam viziju prave lepote", zaključila je Paulina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!