Gdegod da se zajedno pojave Vensan Kasel i njegova 31 godinu mlađa supruga, inače manekenka Tina Kunaki, nastane muk. Jedan od najpopularnijih parova današnjice oduševljava ne samo svojim modnim izdanjima, već i time što su njihove emocije, kako se čini, sve jače iz dana u dan, te plene nekom posebnom energijom i privlače pažnju na svakom koraku.

Iako smo ih donedavno viđali zajedno samo po sunčanim plažama Brazila, u poslednje vreme retko se odvajaju, i česti su gosti na crvenom tepihu ali i na revijama velikih brendova. Ovog puta pojavili su se na reviji "Jacquemus" koja se održala u francuskom gradu Arlesu, a sa Tine i Vensana retko ko je mogao da skine pogled.

Dok se glumac odlučio za ležerno izdanje i obukao lanenu košulju i farmerke, Tina je, kao i uvek, bila na visini zadatka, te je prošetala u nestvarnoj crnoj providnoj haljini ispod koje je nosila minijaturan veš.

Tina Kunaki oduševila je prozirnom haljinom na reviji.
Profimedia 

Od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, nema ko nije komentarisao telo lepe manekenke, uz opaske da je "Vensan pravi srećnik da pored sebe ima ovakvu ženu".

Mnogi su dodali i da Monika Beluči, inače bivša supruga slavnog glumca, nikada ne bi obukla ovako nešto, iako smo je mogli videti u izazovnim kreacijama, ali da Tina uprkos toaleti koja više otkriva nego što pokriva, ne deluje vulgarno.

Mnogi su komentarisali da Tina Kunaki nije Moniki Beluči ni do kolena.
Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia 

Podsetimo, Tina i Vensan upoznali su se kada ona nije imala ni 19 godina, te se dugo šuškalo da je ona razlog pucanja braka sa Monikom. U braku su od 2018. godine, a dobili su i ćerkicu Amazoni.

Tina Kunaki i Vensan Kasel u braku su od 2018. godine.
Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zbog razlike u godinama njihova veza bila je dočekana na nož i prognoziran im je brz kraj, međutim, 4 godine kasnije, njihova ljubav je i dalje jaka kao i prvog dana, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

- / SGP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Tina Kunaki i Vensan Kasel u poslednje vreme sve se češće pojavljuju na svečanostima i revijama, dok smo ih ranije zajedno viđali uglavnom na plažama Brazila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!