Tina Kunaki i Vensan Kasel duže vreme se nisu pojavljivali zajedno u javnosti, zbog čega su mnogi bili ubeđeni da nije sve idealno u odnosu slavnog para. Međutim, posredi "lažna uzbuna" jer su se sinoć pojavili u velikom stilu na Jacquemus reviji, i malo je reći da su ukrali svi pažnju. 

Ipak, čini se da je Tina ta koja je bila prava zvezda večeri, zbog izdanja u kojem se pojavila, a koje nije moglo da prođe bez pogleda okupljenih.

Ona je pozirala okupljenim fotografima u neobičnoj haljini sa izazovnim otvorima zbog čega je na prvu izgledalo kao da nosi top i suknju. Raskošni pink top sa perjem bio je tankom tračicom spojen sa zagasito ružičastom suknjom koja je bila jedva iznad kukova, a sve to uparila je braon sandalama sa kaiščićima.

tina kunaki i vensan kasel pojavili su se na reviji.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Njene obline došle su u prvi plan, zbog čega su mnogi komentarisali na mrežama da je "Vensan pravi srećnik", a njene lepote niko se nije mogao nagledati.

Sa druge strane, proslavljeni glumac odabrao je više nego ležernu varijantu, te je poneo crnu majicu, teget košulju i farmerke. Ipak, iako Tininom božanskom izgledu niko nije mogao odoleti, mnogi su komentarisali da Vensan deluje starije i umornije nego inače, zbog čega komentari da su poput "oca i ćerke" nisu izostali ni ovog puta.

Podsetimo, par je u braku od 2018. godine, a romansu su otpočeli kada je manekenka imala samo 18 godina. Iako su mislili da će njihova romansa brzo pući, godinama kasnije oni još uvek pokazuju koliko je njihova ljubav jaka. 

Sa Kunaki je dobio i ćerku Amazoni, a dugo se šuškalo da je upravo Tina "krivac" što je ostavio "najlepšu ženu sveta" Moniku Beluči

- / SGP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Tina Kunaki i Vensan Kasel u poslednje vreme sve se češće pojavljuju na svečanostima i revijama, dok smo ih ranije zajedno viđali uglavnom na plažama Brazila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!