Iako se malo-malo pa spomenu priče da u braku Tine Kunaki i 31 godinu starijeg Vensana Kasela ne cvetaju ruže, slavni par redovno demantuje nagađanja svakim novim pojavljivanjem. I dalje deluju zaljubljeno kao prvog dana, i čini se kao da ih ništa na svetu ne pogađa.

Zapravo, skoro ništa. Naime, iako Vensan nije neko ko demantuje bilo kakve priče, izvori bliski paru su tvrdili da Tini jako smeta to što nije jasno istakao da nije Moniku Beluči varao sa njom kako se često piše.

Tina Kunaki i Vensan Kasel imaju skladan brak.
- / SGP / Profimedia 

Brak Belučijeve i Kasela bio je duže vreme na klimavim nogama kada se pojavila zanosna 18-godišnjakinja i nakon razvoda uplovila u vezu sa slavnim glumcem.

BRak Monike Beluči i Vensana Kasela duže vreme bio je u krizi.
RINDOFF-BORDE / Bestimage / Profimedia 

Iako su im predviđali skori kraj, nekoliko godina kasnije rekli su i sudbonosno "da", ali i dobili zajedničko dete, ćerku Amazoni.

Međutim, mnogi su se pitali i šta se dešava sa Vensanovim ćerkama iz prvog braka - Devom i Leoni, koje gotovo nikad nije bilo moguće videti sa novom "maćehom".

Tina Kunaki i Deva kasel se odlično slažu.
Instagram 

Pričalo se da su odnosi između njih veoma loši, te da se ne podnose, kao i da su kukale kada je Vensan ostavio njihovu majku zbog lepe Kunakijeve, međutim, nove objave na mrežama pokazale su da nije sve baš onako kako se mislilo.

Tina Kunaki često se druži sa Devom.
Instagram 

Deva i Tina su zapravo bliske po godinama. Kunaki sad ima 25, dok Deva ima 17, i čak i ako je bilo razmirica, daleko se bolje razmeju, i kako stvari stoje, odlično slažu i često druže.

Tina Kunaki i Deva Kasel obožavaju da se glupiraju.
Instagram 

Devojke obožavaju da se glupiraju, zbog čega su pojedinci komentarisali da je Kasel zapravo oženio još jednu "ćerku", aludirajućina veliku razliku u godinama, ali i karakterima što je u poslednje vreme često tema zbog bliskih fotografija Kunakijeve sa prijateljima.

Tina Kunaki postavlja provokativne fotografije sa prijateljima.
Instagram 

Bilo kako bilo, dobro je znati da između Tine i Vensanovih ćerki nema "zle krvi", te da su porodični odnosi više nego složni, a s obzirom da je Kunaki veoma uspešan model, neretko daje i dobre savete Devi koja je tek na početku, ali je i te kako uspešna.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Deva Kasel je ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!