Manekenka Emili Ratajkovskinedavno je stavila tačku na brak sa filmskim producentom Sebastijanom Ber-Meklardom nakon što se saznalo da ju je varao. Mnogi su bili šokirani s obzirom da je manekenka jedna od najlepših žena sveta, i mnogima je nepojmljivo da bi takvoj lepotici iko mogao biti neveran. 

Ipak, Emili je o svemu ćutala sve do nedavno kada je u intervjuu za Harper's Bazzar otkrila koliko ju je pogodilo sve kada je saznala

Emili Ratajkovski je priznala da ju je pogodio razvod.
Instagram / ddp USA / Profimedia 

"Trenutno osećam svaku emociju koja postoji na ovom svetu. Bes, tugu, sreću, uzbuđenje, radost... Svaki dan je drugačiji. Dobra stvar je što još uvek mogu da osećam razne stvari što je znak da ću biti u redu. Bila bih jako zabrinuta da sam potpuno otupela posle svega što sam prošla", rekla je Ratajkovski.

Nju su, nakn razvoda, povezivali i sa Bredom Pitom, a potom je uslikana dok razmenjuje nežnosti sa di-džejem Oraciom Raispom. Međutim, ona je sada demantovala sve priče i istakla da nema vremena za avanture, te da joj treba vremena da se oporavi od braka koji je bio emotivno bolan za nju.

Emili Ratajkovski je priznala da nema dečka, ali da je izlazila na sastanke.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Emili i Sebastijan podneli su papire za razvod u septembru kada je insajder za "Page Six" rekao da je razlog prevara.

"On je serijski prevarant. Odvratna džukela", rekao je izvor. Ipak, dogovorili su se da že zajednički odgajati jednogodišnjeg sina. 

"Nikad u životu nisam imala jasniji cilj nego sada. Na prvom mestu je Silvester i to je to. On me je naučio šta je zapravo važno za mene i šta treba da ga naučim", dodala je Ratajkovski.

Emili se dotakla i da je svim partnerima bila "pick me girl", odnosno, devojka za pokazivanje, a iako je bila veoma suzdržana po pitanju bivšeg supruga, brojni izvori svedočili su da je ni bivši muž nije tretirao onako kako zaslužuje, već ju je smatrao još jednom "lepom, ali glupom".

Emili Ratajkovski je istakla da je bivši muž nije cenio.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ipak, na neke njegove videe uzvratila je tiktokom u kojem je zagonetno poručila: "kada misli da je frajer jer je bio s tobom, a ne zna da ti voliš ružne muškarce".

Emili Ratajkovski ismejala je bivšeg na Tiktoku.
Instagram 

Emili je inače prošle godine podigla ogromnu prašninu kada je izjavila da će svog sina odgajati da bude rodno neutralan, kako bi sam odlučio da li će se izjašnjavati kao dečak ili kao devojčica.

"Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori", rekla je Emili.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Emili Ratajkovski

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!