Manekenka Emili Ratajkovski brzo je našla utehu nakon kraha braka sa filmskim producentom Sebastijanom Ber-Meklardom koji ju je varao.

Manekenka i glumica fotografisana je ovog četvrtka u šetnji Njujorkom sa di-džejem Oraziom Rispom.

Par je prošetao do restorana gde su večerali, a kasnije su se provozali muzičarevim motorom. Nakon toga su snimljeni kako se strasno ljube na ulici.

Emili Ratajkovski se ljubi sa drugim nakon razvoda.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Istog dana, Emilin suprug Ber takođe je snimljen kako šeta sam Njujorkom. Delovao je neraspoloženo i tužno, a oči je sakrio ispod sunčanih naočara i gledao u zemlju.

Filmski producent nema razloga da se raduje jer mu se brak sa manekenkom raspao posle nešto više od četiri godine, a kao glavni razlog navodi se njegova prevara.

Sebastijan Ber-Meklard tužan.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ratajkovska i Ber-Meklardom su se razišli pre tri meseca.

Emili je nedavno progovorila o svom emotivnom stanju nakon propalog braka u intervjuu za Harper's Bazaar.

„Osećam sve emocije. Osećam ljutnju, tugu. Osećam uzbuđenje. osećam radost. Svaki dan je drugačiji', rekla je glumica.

Ratajkovski sa bivšim.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Dodala je da je u vezi, a pitali su je i o glasinama, koje kruže poslednjih meseci, da ljubi Breda Pita. Ratajkovski nije ni potvrdila niti demantovala, a paparaci su je snimili kako se drži za ruke sa glumcem pre nekoliko nedelja. Zajedno su napuštali hotel u Njujorku.

„Išla sam na sastanke“, rekla je manekenka. Odgovorila je i na pitanje da li se priključila aplikacijama za upoznavanje.

Ratajkovski a bivšim koji ju je varao.
printscreen/instagram 

„Nisam, ali dajte mi vremena“,istakla je ona.

Inače, Emili ima sina Silvestera Apola sa Sebastijanom koji ju je, prema izvorima bliskim paru, varao sa nekoliko žena. Kada je manekenka saznala, odmah je odlučila da stavi tačku na njihov brak.

Ratajkovski sa detetom.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bivši par je vezalo dugogodišnje prijateljstvo pre nego što su se zaljubili i vrlo brzo venčali. U vreme kada su bili prijatelji, Emili je bila u vezi sa muzičkim producentom Džefom Megidom, od koga se kasnije odselila. Prethodno je priznala da se plašila da ostane sama sa sada već bivšim suprugom, jer joj se oduvek potajno sviđao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!