Prvi put otkako je otkriveno da Emili Ratajkovski razvodi od Sebastijana, svog supruga filmskog producenta, viđena je sa drugim muškarcem i to ni manje ni više nego sa Bredom Pitom.

Naime, kako navode strani mediji Bred Pit je uhvaćen na sastanku sa 31-godišnjom Emili Ratajkovski, a ovim tračem se javnost potpuno iznenadila, a pitanja poput "Da li je ona sledeća Anđelina?" na mrežama na prestaju.

Kako bliski izvori stranih medija navode, manekenka i glumac se često viđaju i provode dosta vremena zajedno. Jedan od očevidaca objavio je post na društvenim mrežama, koji su citirali zapadni mediji.

Ispostavilo se da su Bred Pit i Emili Ratajkovski zajedno ručali u jednom od pariskih restorana.

Bred Pit se viđa sa manekenkom Emili Ratajkovski.
Shutterstock 

Kasnije su fanovi ponovo primetili par zajedno, ali u jednom od barova u Njujorku. Ipak, glumac i manekenka još uvek mudro ćute, te komentarisanje njihove veze možda možemo da očekujemo tek u budućnosti.

Emili Ratajkovski se viđa sa Bred Pitom.
ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, postoje mišljenja koja tvrde da i da su navodi u medijima istiniti, još uvek je rano pričati o novoj ljubavi. To se naročito odnosilo na manekenku za čiji se razvod saznalo 14. jula kada je prvi put u javnosti viđena bez burme. Od tada ne prestaje da se priča o razvodu Emili Ratajkovski i Sebastijana Ber-Meklarda koji su posle četiri godine braka odlučili da stave tačku, a razlog su njegova neverstva.

U javnosti je uvek bio etiketiran kao ženskaroš, a njegova neverstva i u braku sa Emili mnogi su videli kao "javnu tajnu". Ipak, manekenka je donela odluku da je spremna da poništi brak.

Emili Ratajkovski se razvodi od Sebastijana Ber Meklarda.
printscreen/instagram 

Isto tako, ni Bred Pit poslednjih meseci nije bio daleko od centralnih skandala zbog suđenja sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli. Obaveštajne agencije su zamalo uhapsile holivudskog glumca zbog incidenta u avionu 2016. kada se navodno Bred napio i vređao suprugu. Pošto je nebo zemlje u nadležnosti savezne vlade, FBI je sproveo istragu.

Bred Pit i Anđelina Džoli su se svađali u avionu zbog čega je intervenisao FBI.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Nalazi navode da je Bred pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles 14. septembra 2016. Glumica je tada navodno zadobila povrede koje je posle predala agentu, dok Pit negira da je nasrtao na Džolijevu.

Glumac je nakon kratke istrage oslobođen optužbi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!