Svet ne prestaje da bruji o slučaju Anđelina - Bred, nakon što su se na internetu pojavile fotografije glumice na kojima je u modricama nakon navodne tuče koja se odigrala u avionu.

Naime, Džolijeva je pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI (ime ženske osobe čiji identitet nije otkriven) jer su agenti američke obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg muža Breda Pita zbog indicenta koji se dogodio u privatnom avionu iz 2016. godine.

Anđelina Džoli tužila je FBI.
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

Glumica je tražila je objavljivanje dokumenata FBI oslanjanjući se na Zakona o slobodi informacija, a taj zahtev je podnela pre 4 meseca, odnosno u aprilu.

Podsetimo, u izveštaju iz 2016. zaključeno je da Bred Pit nije fizički zlostavljao svoju decu. Samo četiri dana kasnije, Anđelina je podela zahtev za razvod braka. Bred i Džolijeva u braku su bili 11 godina, a njihova bitka za decu i danas traje.

Međutim, nakon što su se fotografije iz aviona pojavile na internetu, a na glumca se sručila salva uvreda, saznali su se novi, zastrašujući detalji slučaja. 

Sina vređao, napadao Anđelinu

Bred Pit je navodno rekao Anđelini Džoli da jedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine". On je takođe navodno rekao svojoj bivšoj ženi da je ona ta koja uništava njihovu porodicu. Par se svađao u njihovom privatnom avionu, otkrio je FBI izveštaj. Inače, uvreda upućena Medoksu bila je vezana za aluziju na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

Bred Pit je optužio anđelinu da Medoks izgleda kao serijski ubica.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nalazi navode da je Bred pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles 14. septembra 2016. Glumica je tada navodno zadobila povrede koje je posle predala agentu, dok Pit negira da je nasrtao na Džolijevu.

Glumica je takođe dodala da je bilo napetosti tokom leta, te da se osećala kao Bredov talac.

Anđelina tvrdi da joj je Bred pretio.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Pit je Anđelinu navodno zgrabio i gurnuo na zid, potom je udario u plafon aviona i napravio rupu. Kada je jedno od njihovo dece počeo da vređa, Anđelina je nasrnula na njega kako bi ga sprečila da fizički napadne dete. Kako Anđelina opisuje, Bred se ponašao kao čudovište i stalno se žalio na njihovu decu. Ona je takođe dodala da je njena porodica bila u šoku kao i da nisu znali šta da rade.

Istina o svemu što je dovelo do svađe u avionu

Podsetimo, par se upoznao i zavoleo na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", dok je Bred još uvek bio u braku sa Dženifer Aniston. List piše i da je Anđelina "koristila" usvojenog sinčića Medoksa da bi osvojila Bredovo srce, i povremeno svraćala do njegove prikolice na setu pod izgovorom da mališan želi da se javi Pitu.

Deca su, navodno, "puštena da vladaju" čitavom kućom jer su Anđelina i Bred hteli da im daju potpunu slobodu u životu. Zbog toga je vođenje domaćinstva bilo užasno teško i više dadilja i drugog pomoćnog osoblja je, u očaju, redom davalo otkaz.

Deca anđeline džoli i breda pita bila su van kontrole.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Deca su jela šta god su htela, kao što je pica za doručak, a dadilje koje nisu davale otkaz bile bi otpuštene posle pola godine. To je, piše tabloid, bila taktika kako se deca ne bi previše vezivala za njih.

Glumica kupovala noževe sinu

Anđelina je najstarijem sinu rado kupovala noževe jer i sama obožava oštre predmete, a kada je Medoks nacrtao mašinku, glumica je po tom dizajnu naručila privezak za ogrlicu koju i danas nosi.

Anđelina insistirala da NJEGA zovu "tata"

Dadilje su odlazile jedna za drugom i tada je Anđelina došla na ideju da u kuću useli svog rođenog brata Džejmsa Hejvena, s kojim se famozno ljubila u usta na jednoj dodeli nagrada.

Pit nije mogao to da prihvati, i postoje priče kako je terao Džejmsa da putuje ekonomskom klasom kada bi cela porodica išla negde, dok su on, Anđelina i deca išli prvom klasom. Njihov odnos je dodatno bio pogoršan čudnom navikom mlađe dece da Džejmsa zovu "tata".

anđelina Dćoli je terala decu da njenog brata Džejmsa zovu tata.
BEI/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Anđelina i Bred se nisu dobro slagali i odavno su spavali u odvojenim sobama kada je sve kulminiralo svađom u privatnom avionu 2016. godine. Bred je tada glumici rekao da joj "jedno od dece izgleda kao serijski ubica", a sada je otkriveno i kako je nju izvređao koristeći decu.

Bred Pit je vikao na Anđelinu nakon što je sve kulminiralo.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

"Mama nije dobro, nije OK, mama je luda i uništava ovu porodicu", rekao je navodno Bred, a kako je nekada najslavniji it par izgledao u doba velike ljubavi pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!