Scenu sa dodele Oskara kada je Anđelina Džoli svog brata Džejmsa Hejvena poljubila u usta svi smo dobro zamaptili. Džejms (49) koji je dve godine stariji od Anđeline, tada je bio i te kako aktuelan, dok je poslednjih godina prava misterija.

Brat slavne glumice danas vodi miran život daleko od reflektora, a hteo ili ne, svakako će ostati upamćen po poljupcu s Anđelinom na crvenom tepihu 2000. godine.

I dan-danas se o tome priča, i mnogima je bio čudan odnos brata i sestre. Džejms je jedno vreme bio prisutan na gotovo svim paparaco fotkama Anđeline Džoli - visok muškarac, neobičnog, ledenog izraza lica i uvek sa tamnim naočarima za sunce.

Ipak, to nije bio prvi put da je Džejms poljubio svoju sestru u usta na javnom događaju. Brat i sestra su se takođe poljubili na dodeli Zlatnog globusa ranije te godine.

Naravno, poljubac je bio potpuno "nevin", govori Džejms.

- Nisam dao Endži francuski poljubac, rekao je Hejven 2007. za Daily Mail.

- Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se da ode u Meksiko da završi snimanje "Prvog greha" sa Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oskaru i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar, dodao je Hejven.

džejms hejven je rođeni brat anđeline džoli
Shutterstock 

Neprepoznatljiv Džejms Hejven viđen je ovih dana tokom kupovine namirnica u Malibuu u opušenoj šetnji, a bio je obučen u belo sa kapom i naočarima za sunce na glavi. Iako je nosio naočare i kapu, paparaci su ipak prepoznali i fotografisali. Nije mu bilo drago kada je video paparace, jer očigledno želi da živi miran život, daleko od kamera i scene.

Inače, Džejms je već 12 godina u vezi s devojkom Ešli Rejn, a prošlog leta papraci su imali priliku da ga snime nakon dugo vremena. Dok je Anđelina bila u braku s Bredom Pitom, on je navodno čuvao njihovu decu.

- Veza je donela veliko olakšanje i Bredu, koji je ponekad osećao da se Džejms previše mota oko njih, tvrdio je prijatelj para za strane medije

- Bred je uvek mislio da će Džejms imati koristi od ozbiljne veze, dodao je.

džejms hejven često je čuvao decu svoje sestre
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Strani mediji pisali su da je netrpeljivost između Bred Pita i Hejvena, koji je povremeno živeo sa parom, dostigla neizdržive razmere i da je zbog toga okončan brak holivudskih zvezda. Mnogi su tvrdili da slavni glumac Anđelini postavio ultimatum ili on ili njen brat.

- Anđelina i Džejms potpuno su se sada udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je da odgaja decu i posvećivao je njenoj porodici uvek puno vremena.

džejms hejven snimljne u prodavnici
apples / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Odjednom su bez posebnog razloga prestali da razgovaraju, te su se udaljili. Samo oni znaju šta se zaista dogodilo, ispričao je jednom prilikom izvor blizak glumici.

Džejms je danas okrenut produkciji i režiji, baš kao i njegova sestra, a kako izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

apples / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Youtube Džejms Hejven nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!