Kada su vam oba roditelja umetnici, gotovo je nemoguće da nemate barem neki talenat. Šajlo, ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita zapravo se može pohvaliti da je već sada otkrila dve stvari u kojima je dobra - u glumi, što je u neku ruku očekivano, ali i u još nečemu što je iznenadilo korisnike društvenih mreža.

Naime, poslednjih dana Instagram i TikTok preplavljeni su snimcima jednog plesnog studija, a gflavna zvezda je upravo ćerka slavnog glumačkog para. Svojim hip-hop plesom osvojila je simpatije svih uz muziku popularnog hita Lizo 'About Damn Time', i zapravo zaradila ovacije svojih kolega koji su oduševljeno pratili svaki njen pokret.

Plavokosa lepotica, za koju se do sada smatralo da je transrodna osoba, a koja je danas idealan spoj Anđeline i Breda, odevena u crnu oversized trenerku, odradila je koreografiju bez puno muke i truda i pokazala da je rođena s dobrim plesnim ritmom.

Inače, Šajlo Džoli Pit je najstarija od biološke dece Breda Pita i Anđeline Džoli. Od njenog najranijeg detinjstva pratile su je priče da želi da promeni pol, a čak su i njeni roditelji u pojedinim intervjuima otkrili da ih je terala da je zovu Džon.

Šajlo Džoli Pit dugo je želela da bude dečak.
profiemdia 

Devojčica je uglavnom nosila uslovno rečeno "mušku" odeću, te se mogla najčešće videti u oversized trenerkama i komadima koji skrivaju njeno telo, sve dok se nedavno nije pojavila u punom sjaju na promociji filma svoje majke u nestvarnoj ženstvenoj kombinaciji i iznenadila svet transformacijom.

Za ćerku Anđeline Džoli dugo se smatralo da je transrodna.
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Inaše, Šajlo je od početka prošle godine počela da pohađa časove plesa u Millenium školi u Los Anđelesu, a kako pišu strani mediji, to je ujedno i njeno omiljeno mesto, te je većina paparaco fotografija u poslednje vreme nastala upravo ispred ovog umetničkog centra.

Anđelina je preponosna na svoju naslednicu, i kako kaže, uvek ih je podržavala u onome što ih čini srećnim, a još fotografija lepe Šajlo pogledajte u galeriji ispod:

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!