Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita definitivno važi za dete slavnih koje izaziva najviše interesovanja. Šajlo Džoli Pit danas je napunila 16 godina, a ova mlada devojka svojim ponašanjem godinama unazad privlčaila je veliku pažnju javnosti.

Čini se na je najlepše pokupila od svojih roditelja, a sve su glasniji komentari da što je starija to sve više liči na svoju slavnu majku Anđelinu Džoli.

Iako je Šajlo godinama istraživala svoj identitet, poslednjih godinu dana sve češće može je se videti u ženstvenijim izdanjima, a mnogi su primetili veliku sličnost između majke i ćerke.

Donedavno se šuškalo da je Šajlo želela da promeni pol, što je izazvalo pažnju medija. Prethodnih godina Anđelininu i Bredovu ćerku mogli smo da vidimo samo u muškoj garderobi i sa kratkom frizurom, dok je situacija danas dosta drugačija.

Šajlo Džoli Pit želela je jedno vreme da promeni pol
Swarbrick/Watts / INSTAR Images / Profimedia 

Slavni par izjavio je da je njihova ćerka imala samo dve godine kada je prvi put rekla da želi da se oblači kao dečak. Nešto kasnije Bred Pit je tokom gostovanja kod voditeljke Opre Vinfri otkrio da je njegova ćerka izrazila želju da je oslovljajvaju imenom Džon.

- Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka?" - ispričao je tada glumac, a njegove reči kasnije je potvrdila i Anđelina.

Šajlo Džoli Pit danas je napunila 16 godina
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

- Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu. Želi da nosi odeću za dečake, a sebe smatra jednim od braće - rekla je glumica u intervjuu za "Vanity Fair" 2010. godine.

- Mislim da nije na svetu da tumači bilo šta. Voli da se oblači kao dečak i želi da se šiša tako i htela je da je neko vreme zovemo Džon. Neka deca nose plašt i žele da budu Supermen a ona želi da bude kao njena braća. To je ona. To nas je iznenadilo i zaista je zanimljivo, ali ona je mnogo više od toga - zabavna je, slatka i lepa. Ali, da, ona voli kravatu, rekla je Džolijeva za "Daily Mail" pre nekoliko godina.

Šajlo je izrasla u pravu lepoticu i sve više liči na svoju mamu Anđelinu
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tinejdžerka koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, svakim novim pojavljivanjem uspe da zaseni mamu, kao i braću i sestre.

Da li je Šajlo u međuvremenu odustala od promene pola za sada nije potvrđeno, ali čini se da je prevazišla gorenavedeni period. Jedno je sigurno - ćerka Anđelina i Brreda izrasta u predivnu damu, a kako se menjala tokom godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Karl Larsen / INSTAR Images / Profimedia, - / Backgrid USA / Profimedia Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita napunila 16 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!