I dok neke slavne muškarce danas ne možemo da zamislimo sa drugim ženama, njihove sadašnje ili već bivše supruge zapravo su bile ljubavnice.

Neke od najvećih ljubavi počele su kao zabranjene, da bi se kasnije krunisale brakom.

Vudi Alen

Vudi Alen smatra se legendarnim rediteljem koji je i prilično ekscentričan. Njegovi filmovi su postali klasici jer su prikazivali neobične situacije.

Vudi je 1992. godine postao počinilac jednog od najvećih moralnih skandala u Holivudu. Bio je u dugogodišnjoj vezi sa glumicom Mijom Farou kada je otkriveno da je zaljubljen u 21-godišnju Soon-Yi Previn. Ceo svet je bio šokiran zbog ovog odnosa jer je ona bila Mijina usvojena ćerka!

Osim toga, Alenova dugogodišnja partnerka je otkrila golišave fotografije ljubavnice u Alenovom stanu. Moralni skandal se završio tako što je Alen raskinuo vezu sa Farou, a njegova veza sa Soon-Ijem je preživela. Par se venčao 1997. godine.

mija farou otkrila je jezive detalje o vudi alenu
Shutterstock 

Bred Pit

Jedan od najzgodnijih i najlepših holivudskih parova upoznao se na snimanju filma "Mr. & Mrs. Smith". Već tokom snimanja, mediji su spekulisali da su ljubavne scene u filmu više od naučene sekvence.

U to vreme, partnerka Breda Pita bila je Dženifer Aniston. Iako se Pit u početku pretvarao da se ništa ozbiljno nije dogodilo na setu, glumac je na kraju priznao da gaji osećanja prema Anđelini Džoli.

bred je dženifer prevario s anđelinom
Shuterstock 

Aniston se razvela od Pita, koji je kasnije, 2014. godine, postao Anšelinin suprug.

anđelina i bred venčali su se nakon što se pit razveo od dženifer
Shutterstock 

Džoni Dep

Džoni Dep je dugi niz godina u vezi sa Vanesom Paradis. Ipak, kada je Dep počeo da radi na filmu "Dnevnik sa rumom", objavljeno je da se upustio u aferu sa glumicom Amber Herd.

džoni dep sa vanesom je dobio dvoje dece
Shutterstock 

Iako nije imao formalne veze sa Vanesom Paradi, glumac je prekinuo desetogodišnju vezu i oženio se 28-godišnjom Herd.

dep je zbog amber ostavio vanesu
Shutterstock 

Antonio Banderas

Kada je Antonio Banderas upoznao Melani Grifit na snimanju filma "Previše", ostvario mu se san da konačno sarađuje sa svojom omiljenom glumicom. Rad na setu filma takođe je rezultirao strastvenim osećanjima između njih dvoje.

Oboje su tada bili u braku. Zajedno sa poslednjim snimanjem na setu, njihove veze su u to vreme prekinute i konačno su mogli da se venčaju.

Antonio Banderas upoznao je Melani Grifit na snimanju filma "Previše
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!