Vanesa Paradis, francuska pevačica i glumica koja je s Džonijem Depom provela čak 14 godina, od samog početka drame koju glumac prolazi zbog optužbi Amber Herd, podrška je svom bivšem životnom partneru.

I dok u Virdžiniji traje suđenje između Depa i njegove bivše supruge Herd s kojom je bio u braku od 2015. do 2017., Dep se brani od optužbi o porodičnom zlostavljanju, britanski tabloid Mirror izvukao je dosadašnje izjave Vanese Paradis, ali i pozabavio se njenim odnosom s Depom.

Tako je ova francuska zvezda još pre nekoliko godina za TMZ nazvala tvrdnje Amber Herd - "lažnim činjenicama", a hoće li biti pozvana da svedoči u ovoj tužbi u kojoj zvezda "Pirata s Kariba" traži od bivše supruge 38 miliona britanskih funti odštete zbog klevete, a ona od njega dvostruko više, nije poznato.

džoni dep optužen je za nasilje u porodici od strane bivše supruge amber herd
JIM WATSON / AFP / Profimedia 

Privatni život 58-godišnjeg Depa i 36-godišnje Herd i to u onom najgorem obliku sada je javna stvar, što se glumcu nije događalo s Paradis koja o njemu ima samo reči hvale.

Upoznali su se na setu filma Romana Polanskog "Deveta vrata" i zajedno su bili oko 14 godina, od 1998. do 2012. godine. U tom periodu rodilo im se dvoe dece - ćerka Lili Rouz Melodi Dep i sin Džek Džon Kristofer Dep III.

2012. objavljeno je da se par "prijateljski razdvojio", a Dep je kasnije govorio da njegovo vreme provedeno na poslu nije pomoglo baš njihovom odnosu.

Za Rolling Stone je izjavio: "Veze su jako teške. Pogotovo u situaciji u kojoj sam ja, jer si stalno odsutan ili su oni odsutni, pa je teško."

Vanesa je pak dala naslutiti: "Ponekad možete biti u nesrećnoj vezi; jako ste zaljubljeni u nekoga, ali vas to čini nesrećnim i mislite da se stvari mogu prominiti i da to možete rešiti."

Vanesa se šest godina kasnije udala za francuskog pisca Samjuela Benketrita, ali Depa je uvek opisivala kao velikodušnu i nenasilnu osobu.

vanesa paradis za džonija depa ima samo reči hvale
BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia 

- On je ljubazna, pažljiva, velikodušna i nenasilna osoba i otac. Na filmskim setovima glumci, reditelji i cela ekipa ga obožava jer je skroman i poštuje sve, osim naravno što je i jedan od najboljih glumaca koje smo videli - izjavljivala je Paradis.

Međutim, Amber ima sasvim drugu priču o njemu, a Visoki sud u jednoj od parnica stao je na njenu stranu, zaključivši kako je verovatnije da je bilo porodičnog nasilja nego da nije. Paralelno, neki tabloidi opisali su ga kao "prebijača žena", što je jako razljutilo Paradis.

amber i džoni dep se trenuntno sude
Youtube 

- Ovo ni najmanje ne liči na Džonija kojeg poznajem i iz svog dugogodišnjeg ličnog iskustva, mogu reći da nikada nije bio nasilan ili uvredljiv prema meni. Ove nečuvene izjave stvarno su uznemirujuće, a takođe su nanele štetu njegovoj karijeri jer su nažalost, ljudi i dalje verovali u te lažne tvrdnje.

To je silno uznemirujuće jer je pomogao tolikom broju osoba u svom ličnom i profesionalnom životu, ljubaznošću i velikodušnošću, ostala je dosledna Vanesa koju Depov advokatski tim nije pozvao da svedoči u korist bivšeg partnera, a teško da će to učiniti zastupnici Amber Herd.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!