Novi vrući detalji iz života Džoni Depa i Amber Herd došli su na svetlost dana u postupku za klevetu „teškom" 50 miliona dolara koji je glumac pokrenuo protiv bivše supruge.

Iako je tek nekoliko dana prošlo od početka suđenja, imali smo priliku da vidimo da se na ime Amber Herd slažu strašne optužbe jer glumac „ima i više nego dovoljno primera kako je u stvari ona njega maltretirala", prenose strani mediji.

Nakon svedočenja bivše asistentkinje Amber Herd, posebnu pažnju privukao je njegov iskaz o tome kako umalo nije ostao bez prsta zbog nje, pošto ga je gađala flašom votke, jer joj je smetalo što pije.

Džoni Dep o sceni kada mu je bivša supruga odsekla prst.
Youtube 

- Ustao sam, prošetao do bara, a tamo je stajala veća flaša votke. Imala je dršku- rekao je, pokazujući rukom kako je morao da je drži ne bi li sebi sipao piće, prenosi „The Guardian".

- Vratio sam se na svoje mesto, otvorio flašu, sipao čašicu. Popio je. Nakon toga, krenula je (Amber) da „ispaljuje" uvrede. Na sve strane. Onda je zgrabila flašu -izgovorio je, da bi kamera tada snimila Herdovu, koja ga je slušala šta priča na ivici suza.

- Gađala me je njome... Iskreno, nisam osetio bol. Na početku me stvarno ništa nije bolelo. Sve što sam osetio bila je nekakva vrućina. I, kao da mi nešto kaplje niz ruku. Pogledao sam i tek onda shvatio da mi je vrh prsta „otišao"- nastavio je Dep, koji je zatim objasnio da je lekare lagao kako su vrata „kriva", pa i da se sam posekao.

Džonija Depa je supruga navodno gađala flašom i slomila mu prst.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Uradio je sve, samo da niko ne posumnja na nju.

Potom, Džoni je objasnio kako se našao u šoku u kakvom se do tada nikad pre nije našao.

- Ne znam kako je to kad doživite slom živaca. Tad sam sigurno zamalo i to doživeo, na ivici sam bio. Ništa mi nije bilo... Logično. Znao sam u svojoj glavi, srcu... „Ovo nije život" (osmeh). Nije- ponovio je pred kraj svog svedočenja.

Džoni Dep lagao lekare da je prst povredio na vratima.
Shutterstock 

Dosadašnja svedočenja slute na to da će se prljav veš tek doći na videlo, a kako će se završiti ovaj postupak vredan 50 miliona dolara ostaje nam da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!