Džoni Dep danas je primio Zlatnu medalju zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.

Slavni glumac nije krio oduševljenje zbog nagrade, a govorom je oduševio prisutne.

"Ovo je zaista jedan vanredan trenutak za mene i veoma sam ponosan. Imam jednu priču da podelim. Imao sam priliku sam jako davno, bio sam blagosloven da upoznan čovek. Znao sam da ne pripada Holivud. Njegovo ime je Emir Kusturica... Želim da doprinesem Srbiji, zajedno sa Emirom", rekao je Džoni Dep prisutnima i oduševio sve.

Džoni Dep Kurir/Zorana Jevtić

Ovo nije prvi put da je glumac posetio Srbiju, a sada se osvrnuo na sve ono što mu se u našoj zemlji dopada.

"To je nešto što sam naučio od ove divne zemlje - svrha rada i ostvarivanje novih radnih mesta. Zaista to želim, koliko god mogu da doprinesem tome. Ono što je ovde divno jeste da ljudi misle da je svrha iskoristiti sada ovaj trenutak, suština je slaviti trenutak. Ovde sam s Emirom napravio film s ekipom koja je bila spektakularna, s ekipom koja nijednog trenutka nije bila umorna, iako je bila iscrpljena. Verujem da postoji dosta talenta koji ćemo ovde tek iznaći i nadam se da ću biti deo toga. Hvala vam puno. Zaista želim da vam se zahvalim, predsedniče Vučiću. Drago mi je što ste mi dodelili ovu medalju za zasluge. Ostaću je dostojan i učiniću sve što je u mojoj moći da ovo bude otelotvorenje moje obaveze ovde. Gajim strast ka svemu ovde - ćevapima... neko mi je rekao nešto i o šljivovici, ali nisam imao prilike da je probam, možda jednom (smeh)".

Džoni Dep zahvalio se Vučiću i Kusturici za nagradu.
Kurir/Zorana Jevtić 

Glumac je dalje naglasio da je od Srbije dobijao samo darove.

"Ništa nisam ovde dobio osim poklona i darova. Emir mi je dao jedan potpuno novi život. Sad sam na početku jednog novog života i sviđa mi se to što je taj početak baš u Srbiji, ukoliko me vi želite, naravno", istakao je.

Džoni Dep zahvalan je zbog nagrade koju je dobio u Beogradu.
Kurir/Zorana Jevtić 

"Hvala vam još jednom, blagosloveni bili. Iz dubine duše, iz onoga što zaista jesam se zahvaljujem, primam ovu čast koja mi je ukazana i nikad je neću izneveriti, hvala vam puno", završio je svoj govor holivudski glumac, koji je nedavno i sa Milošem Bikovićem pričao o saranji, a kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji ispod:

Kurir/Zorana Jevtić Džoni Dep dobio je specijalno odlikovanje u Beogradu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!