Iako bivši glumački par Bred Pit i Anđelina Džoli imaju šestoro dece, najviše se oduvek pisalo o 15-godišnjoj Šajlo Džoli Pit.

Upravo se ona najčešće pojavljuje u javnosti, kao i u društvu popularne majke, sada su je paparaci uslikali kako sa drugaricama uživa u kafiću. Bila je odevena u široku crnu trenerku s belim natpisom, a kosu je vezala u visoku punđu.

Prvo biološko dete nekada omiljenog i po mnogima neprežaljenog holivudskog para, Šajlo je od oboje 'uzelo' samo najbolje gene, a javnost se davno složila da je njihova savršena kombinacija.

Šajlo Džoli Pit je nekada bila dečak.
Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A osim zbog njene natprirodne lepote, o Šajlo se mnogo piše i zbog činjenice da zbunjuje javnost svojom navodnom transrodnošću, ali i promenama stila.

Naime, na prvim premijerama svoje slavne mame, prelepa Šajlo se pojavljivala u vrlo ženstvenim izdanjima, haljina, sa obaveznom šminkom, da bi kasnije ponovo više naginjala dečačkom stilu.

Šajlo se danas oblači kao devojčica.
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Još pre nekoliko godina se pisalo kako Šajlo insistira na tome da je je zovu Džon, a o tome su vrlo javno govorili i njeni roditelji. Bred je to otkrio tokom jednog gostovanja kod Opre još 2008. godine.

"Želi da je zovemo Džon. Džon ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: 'Džone hoćeš li malo soka?', ispričao je Bred tom prilikom. Dve godine kasnije potvrdila je to i Anđelina. 'Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu, a želi i da nosi odeću za dečake' ",ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010. godine.

Ali, danas je izuzetno teško govoriti o rodnim temama, a svako se ponaša, identifikuje i nosi ono u čemu se najbolje oseća pa tako i Šajlo prikazuje svoj stil onako kako se u tom trenutku oseća, a kako se njen izgled menjao kroz vreme pogledajte u galeriji:

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!