ŽELELA DA BUDE DŽON, ŠIŠALA NA KRATKO, OBLAČILA KAO DEČAK: Anđelinina i Bredova ćerka sad privlači poglede gde god prođe

Šajlo Džoli-Pit, najstarija ćerka Anđelina Džoli i Breda Pita izrasta u pravu lepoticu.

anđelina džoli sa ćerkom
SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anđelina Džoli već mnogo puta je dokazala kako podjednako dobro izgleda na crvenom tepihu, kao i u ležernijim izdanjima. Isto je bilo i nedavno kada su je paparaci ulovili tokom nabavke namirnica.

U potpuno crnoj kombinaciji, s crnom maskom i sunčanim naočarima izgledala je besprekorno. Ipak, pažnju je privukla i njezina 15-godišnja ćerka Šajlo, za koju mnogi komentarišu da što je starija, to više liči na poznatu majku.

Iako je Šajlo godinama istraživala svoj identitet, poslednjih godinu dana sve češće može je se videti u ženstvenijim izdanjima, a mnogi su primetili veliku sličnost između majke i ćerke.

Šajlo i Anđelina snimljene na ulicama Los Anđelesa
SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, donedavno se šuškalo da je Šajlo želela da promeni pol. Prethodnih godina Anđelininu i Bredovu ćerku mogli smo da vidimo samo u muškoj garderobi i sa kratkom frizurom, dok je situacija danas dosta drugačija.

Slavni par izjavio je da je njihova ćerka imala samo dve godine kada je prvi put rekla da želi da se oblači kao dečak. 

Šajlo je s dve godine rekla da želi da bude dečak
MAQUAIRE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Nešto kasnije Bred Pit je tokom gostovanja kod voditeljke Opre Vinfri otkrio da je njegova ćerka izrazila želju da je oslovljajvaju imenom Džon.

- Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka?" - ispričao je tada glumac, a njegove reči kasnije je potvrdila i Anđelina.

Šajlo se oblačila kao dečak a čak je želala da promeni pol
FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

- Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu. Želi da nosi odeću za dečake, a sebe smatra jednim od braće - ispričala je glumica u intervjuu za "Vanity Fair" 2010. godine.

- Mislim da nije na svetu da tumači bilo šta. Voli da se oblači kao dečak i želi da se šiša tako i htela je da je neko vreme zovemo Džon. Neka deca nose plašt i žele da budu Supermen a ona želi da bude kao njena braća. To je ona. To nas je iznenadilo i zaista je zanimljivo, ali ona je mnogo više od toga - zabavna je, slatka i lepa. Ali, da, ona voli kravatu, rekla je Džolijeva za "Daily Mail" pre nekoliko godina.

Šajlo izrasta u prelepu damu a nedavno je blistala na premijeri filma njene mame
LaPresse / ddp USA / Profimedia 

Tinejdžerka koja intrigira javnost i medije od najranije dobi, svakim novim pojavljivanjem uspe da zaseni mamu kao i braću i sestre.

Da li je Šajlo odustala od promene pola za sada nije potvrđeno, ali čini se da je prevazišla gore pomenuti period. Jedno je sigurno - ćerka Anđelina i Brreda izrasta u predivnu damu, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1