Strasti između bivših supružnika Anđeline Džoli i Breda Pita se ne smiriju. Naime, kako piše Daily Mail, Anđelina je pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI (ime ženske osobe čiji identitet nije otkriven) jer su agenti američke obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg muža Breda Pita zbog indicenta koji se dogodio u privatnom avionu iz 2016. godine.

Glumica je tražila je objavljivanje dokumenata FBI oslanjanjući se na Zakona o slobodi informacija, a taj zahtev je podnela pre 4 meseca, odnosno u aprilu.

Podsetimo, u izveštaju iz 2016. zaključeno je da Bred Pit nije fizički zlostavljao svoju decu. Samo četiri dana kasnije, Anđelina je podela zahtev za razvod braka. Četiri dana kasnije, 19. septembra, Džoli je podnela zahtev za razvod. Bred i Džolijeva u braku su bili 11 godina, a njihova bitka za decu i danas traje.

bred pit i anđlina nastavljau bitku
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Anđelina i Bred koji nisu zajedno od 2016. godine imaju šestoro dece: sina Medoksa (21), Paksa (18), ćerke Šajlo (16), Zaharu (17) i blizance Noksa i Vivijen (14).

Anđelina je od maja prošle godine imala puno starateljstvo nad decom, međutim, kalifornijski sudija dodelio zajedničko starateljstvo više od četiri i po godine nakon što je postupak počeo. U julu je sudija višeg suda u Los Anđelesu isključen iz spora zbog zabrinutosti da je pristrastan jer nije u potpunosti otkrio svoje poslovne odnose sa advokatima Breda Pita.

anđelina džoli tvrdi da je pit nasrtao na nju i njenu decu
- / Backgrid USA / Profimedia 

Ovaj događaj doveo je do promene u odluci o starateljstvu, vraćajući se na prethodno dogovorene uslove iz novembra 2018, gde Anđelina Džoli ima puno starateljstvo dok glumac ima određeno dozvoljeno vreme starateljstva.

Kako strani mediji prenose, izvori bliski Anđelini Džoli smatraju da je glumica podnela tužbu protiv FBI kako bi skrenula pažnju javnosti na optužbe protiv Breda Pita, tvrdeći da već godinama ima tražene informacije, navodi TMZ. Glumac je 2016. oslobođen jer "nije bilo ni trunke dokaza" koji bi podržali Anđelinine tvrdnje, naveo je obavešten izvor.

Sina vređao, napadao Anđelinu

Bred Pit je navodno rekao Anđelini Džoli da jedno od njene dece (Medoks) "izgleda kao je*eno dete iz "Columbine". On je takođe navodno rekao svojoj bivšoj ženi da je ona ta koja uništava njihovu porodicu. Par se svađao u njihovom privatnom avionu, otkrio je FBI izveštaj. Inače, uvreda upućena Medoksu bila je vezana za aluziju na masakr u srednjoj školi "Columbine" 1999. godine, kada su učenici Eric Haris i Dilan Klebold ubili 12 dece i učitelja.

anđelina džoli je breda prijavila fbi pod lažnim imenom
Shutterstock 

Nalazi navode da je Bred pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles 14. septembra 2016. Glumica je tada navodno zadobila povrede koje je posle predala agentu, dok Pit negira da je nasrtao na Džolijevu.

Glumica je takođe dodala da je bilo napetosti tokom leta, te da se osećala kao Bredov talac.

Pit je Anđelinu navodno zgrabio i gurnuo na zid, potom je udario u plafon aviona i napravio rupu. Kada je jedno od njihovo dece počeo da vređa, Anđelina je nasrnula na njega kako bi ga sprečila da fizički napadne dete. Kako Anđelina opisuje, Bred se ponašao kao čudovište i stalno se žalio na njihovu decu. Ona je takođe dodala da je njena porodica bila u šoku kao i da nisu znali šta da rade.

anđelina tvrdi da se bred pit čudno ponašao i da se žalio na njihovu decu
Maciel/Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!