Bred Pit privukao je veliku pažnju medija kada se pre nekoliko dana pojavio na premijeri filma "Brzina metka" u Los Anđelesu. Mnogi u oduševljeni izgledom slavnog glumca, a po prvi put posle nekoliko godina Bred je progovorio o svojoj deci, što je do sada retko radio.  

Povodo je bila njegova ćerka Šajlo Džoli Pit koja je prethodnih godina svojim ponašanjem privlačila pažnju javnosti. Naime, pre nekoliko nedelja na društvenim mrežama pojavio se snimak putem kojeg smo mogli da vidimo koji skriveni talenta poseduje lepa Šajlo. Ona je otkrila da je talentovana za ples, a to je bio povod da novinarka Breda na premijeri upita na koga je Šajlo talentovana za igru. 

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SL, Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Anđelina i Bredova ćerka izrasla je u pravu lepoticu

Ponosni tata istakao je da je njegova mezimica predivna, te je poručio da Šajlo ima neverovatne plesne pokrete, toliko dobre da "čovek zaplače".

Pit je istakao i da je veoma srećan što je njegova ćerka otkrila šta je zanima i što sledi svoja interesovanja.

šajlo džoli pit, ćerka anđeline džoli i breda pita
Provvisionato Marco/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Ne znam od koga je to dobila. Ja imam dve leve noge", rekao je glumac kroz osmeh. Inače, Anđelina je pre isticala da podržava želju svoje ćerke da se bavi plesom.

"Šajlo voli da pleše. Neverovatno je talentovana i ide na te časove već nekoliko godina", rekao je izvor blizak porodici pre nekoliko meseci.

Podsetimo, Šajlo Džoli Pit je najstarije biološko dete glumaca Anđelina Džoli i Breda Pita. Šajlo je rođena kao devojčica, a majci i ocu je 2014. rekla da želi da ga zovu Džon što su oboje podržali.

"Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka?" ispričao je glumac, a njegove reči kasnije je potvrdila i Anđelina.

šajlo je nekada želela da bude dečak
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Donedavno se šuškalo da je Šajlo želela da promeni pol, što je izazvalo pažnju medija. Prethodnih godina Anđelininu i Bredovu ćerku mogli smo da vidimo samo u muškoj garderobi i sa kratkom frizurom, dok je situacija danas dosta drugačija.

Iako je Šajlo godinama istraživala svoj identitet, poslednjih godinu dana sve češće može je se videti u ženstvenijim izdanjima, a mnogi su primetili veliku sličnost između majke i ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!