Šajlo Džoli Pit, ćerka najlepšeg bivšeg para na svetu, Breda Pita i Anđeline Džoli, već godinama zbunjuje fanove promenama svog imidža.

Dugo se zbog njenog 'muškog' stila odevanja i dečačkih frizura, ali i činjenice da je Bred Pit jednom prilikom otkrio da je Šajlo neko vreme izričito zahtevala da je zovu Džon, i cela porodica se držala toga, nagađalo da devojčica želi da promeniti pol.

O njenoj navodnoj transrodnosti se nisu puno oglašavali, a Šajlo je u međuvremenu pokazala da itekako zna da bude ženstvena kad to poželi.

U oktobru prošle godine, kad se Anđelina s decom pojavila na premijeri filma, svi su gledali samo u prelepu Šajlo koja je blistala u dugoj haljini bez rukava.

Šajlo Džoli Pit na premijeri filma u haljini.
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Najnovije fotografije, snimljene ovih dana u Rimu, pokazuju Šajlo u opuštenom, ali takođe ženstvenom izdanju. 16-godišnjakinja je snimljena u šortsu na tregere i crnoj majici, a kratku dečačku frizuru zamenila je dugom kosom vezanom u rep. S njom su bile majka Anđelina i sestra Zahara.

Šajlo Džoli Pit u ženstvenom izdanju.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Šajlo se kao prvo biološko dete Breda Pita i Anđeline Džoli, već od samog rođenja našla pod budnim okom javnosti, a još više pažnje počela je da privlači kad je u javnost izašlo da se oseća kao dečak, i to kad joj je bilo samo dve godine.

Bred je to otkrio tokom jednog gostovanja kod Opre još 2008. godine.

"Želi da je zovemo Džon. Džon ili Piter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Džone hoćeš li malo soka?', ispričao je Bred tom prilikom.

Šajlo Džoli Pit sa bratom i sestrom.
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Dve godine kasnije potvrdila je to i njena majka Anđelina.

"Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu. Želi da nosi odeću za dečake jer smatra da je jedna od braće", ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010.

Šajlo je nastavila tako da se oblači godinama u koje su usledile. Na paparaco fotografijama se većinom mogla videti u dečačkoj odeći i kratke frizure, a na crvene tepih dolazila bi u odelima, sličnim onima kakve su nosili njen otac i braća. Mediji su puno pisali o njenoj navodnoj transrodnosti, a zbog toga je postala i jedna od ikona LGBTQ zajednice.

Šajlo Džoli Pit na premijeri.
Lisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, u poslednje vreme se češće može videti u ženstvenijoj odeći. Neki od fanova su se zapitali da li je Šajlo sad devojka, ali potrebno je naglasiti da se Šajlo nikad javno nije izjasnila o svom rodnom identitetu, stoga njena dečačka odeća može biti samo faza koju je sad, na ulasku u tinejdžerske godine, prerasla.

Kako se Šajlo Džoli- Pit menjala kroz godine pogledajte u nastavku:

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Šajlo Džoli Pit nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!