Ko bi rekao da će od nekadašnjeg "it" para Holivuda doći do takvog raskola kakav Holivud ne pamti?

Zapravo, sad je sasvim jasno da stvari između nekadašnjeg omiljenog holivudskog para nikada neće biti normalne, a iako je Bred nedavno pokušao da "spusti loptu", čini se da glumica nema nameru da sledi njegov primer.

Ubrzo nakon što je par podneo zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda Pita istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu.

Otkriveno je da su Breda Pita istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu.
Shutterstock 

Sada su se javili navodi da bi Anđelina Džoli navodno mogla da tuži FBI, jer su njegovi agenti odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog bivšeg supruga Breda Pita u vezi sa incidentom u privatnom avionu iz 2016. godine kada je verbalno i fizički nasrnuo na njihovog tada petnaestogodišnjeg sina.

Kako se navodi, izvesna Džejn Do izjavila je da joj FBI nije dozvolio uvid u dokumenta istrage, te da je sada tražila da joj se dostavi kompletna dokumentacija i da se slučaj ponovo otvori, prenose strani mediji.

Spekuliše da se upravo Anđelina Džoli krije iza imena Džejn Do.
Jaime Espinoza / Wenn / Profimedia 

On je oslobođen optužbi, a sada se spekuliše da se upravo Anđelina Džoli krije iza imena Džejn Do iako je izvor za strane medije rekao da je Džolijeva dobila svu potrebnu dokomentaciju tokom razvoda.

Nakon incidenta iz 2016. godine Andželina je podnela zahtev za razvod braka od Breda Pita, a kasnije je otkriveno da je on u to vreme bio pod istragom zbog prijave tokom privatnog leta iz Francuske za Ameriku.

Shutterstock Pogledajte kako su nekad izgledali Anđelina Džoli i Bred Pit u doba njihove najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!