Kada je u pitanju jedna od najpopularnijih manekenki na planeti - Supermodel Emili Ratajkovski izašla je u nedelju na ulice Njujorka prvi put otkako je otkriveno da planira da se razvede od svog supruga filmskog producenta. Manekenka je delovala opušteno dok je šetala sa svojoj prijateljicom.

Emili je često u žiži javnosti, a ovih dana posebno zbog priče o razvodu od svog supruga - Sebastijana, što je za "People" potvrdio i blizak izvor.

"Nedavno su se razišli. To je bila Emilina odluka. Ona je dobro. Snažna je i fokusirana na svog sina. Ona voli da bude mama", a zatim je dodao da je Sebastijan 'serijski varalica' kao i da su njegova neverstva bila javna tajna:

Emili i Sebastijan se razvode.
printscreen/instagram 

"Da, varao je. On je serijski varalica. To je odvratno. On je džukela."

Ipak, iako se od nje može svašta očekivati, Ratajkovska je u nedelju viđena na ulicama Njujorka kako šeta ulicama Menhetna u savršenoj svetložutoj kombinaciji koja je privukla mnoge poglede.

Nakon što se utvrdilo da na ruci ne nosi burmu, svi pogledi su bili uprti u gornji deo haljine koji je pridržavala samo jedna tračica.

Gola leđa, dubok delote i otkriven struk izbalansirala je sa dužinom haljine kolena, a sve je začinila trenutno veoma popularnim japankama na štiklu u braon boji i svetlucavom torbicom. Frizura joj je, kao i po običaju, bila opuštena i prirodna bez preteranog stilizovanja, a isto tako i šminka koja je samo istkala najlepše na njenom licu.

Emili Ratajkovski u svetložutom svilenom kompletu.
ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bez obzira na priče, nakon saznanja medija da im se sprema razvod, koje ovih dana izlaze u javnost, izgleda da Emili baš ništa ne može da poremeti, makar kada je izgled u pitanju. A da li je to samo dobra maska za javnost ili se zaista oseća dobro, kako kaže njen izvor, ostaje nam da vidimo.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Emili Ratajkovski

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!