Jedna od najzgodnijih manekenki današnjice, Emili Ratajkovski, ne prestaje da šokira svojim fotografijama na društvenim mrežama.

Naime, manekenka je objavila krajnje provokativnu fotografiju koja malo toga ostavlja mašti. Emili je pozirala potpuno gola na podu pored svog psa, imitirajući njegovu pozu.

U opisu fotografije stoji: "Baby boy bumbi", a fanovi su je zasuli komentarima.

Emili Ratajkovski gola leži sa psom.
Instagram 

"Osećam se zbunjeno i njenom fotkom i lajkovima koje je dobila", "Napravila je karijeru na skidanju.", "Ovo je vrlo čudno", "Ovo je zastrašujuća, a u isto vreme i neverovatna slika", "A onda kaže da mrzi biti seksualizirana", istaknuli su.

Podsetimo, u novoj zbirci eseja "Moje telo" Emili je progovorila je o problemu idealizovanja manekenki i slavnih osoba, s kojim se i sama suočava.

"Nisam bila samo poznata, bila sam poznata kao veoma seksi, što je na mnogo načina bilo zadovoljavajuće", rekla je.

Ovo nije prvi put da se slavna manekenka slika gola za društvene mreže. U martu je sve šokirala golim trudničkim fotografijama u kadi.

Podsetimo, manekenka koja će uskoro napuniti 31. godinu, karijeru modela je započela kada je imala 14 godina. Slikala se naga za erotski časopis “treats!” i za nju slikanje bez odeće nije ništa strašno, “jer je sa roditeljima je, još kao adolescent, odlazila na nudističke plaže”.

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia emili ratajkovski

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!