Pre samo godinu dana Emili Ratajkovski donela je na svet sina Silvestera, koji je pre nekoliko dana proslavio svoj prvi rođendan.

Emili Ratajkovski pored nekoliko fotografija dok je bila u drugom stanju, podelila je i fotke preslatkog Sleja. I dok je mama fatalna brineta, mališan je plavušan na oca.

Ponosna mama je u opis fotografija napisala: "Srećan rođendan Slaj. Srećan dan za mene".

Podsetimo, Emili je 11. marta 2021. godine otkrila na Instagramu da je dobila sina s rediteljem Sebastijanom Berom-Meklerdom.

"Silvester Apolo Ber pridružio nam se na zemaljskoj kugli. Slaj je stigao 8. marta 2021. na najneralnije, najljepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu", napisala je manekenka u opisu fotografiju na kojoj doji sina.

Od kako je postala majka, manekenka Emili Ratajkovski malo-malo pa se nađe na udaru kritika. Najpre zbog odluke da će ga odgajati po principu nultifikacije, odnosno da bude polno neutralan, potom jer je pila alkohol, a doji, pa onda i zbog načina na koji drži dete...

Od kako je postala majka, manekenka Emili Ratajkovski malo-malo pa se nađe na udaru kritika.
Instagram 

Emili Ratajkovski je privukla veliku pažnju prošle godine posle intervjua za magazin "Vogue" za koji je otkrila da ne želi da vrši rodni pritisak na svog sina, već će ga odgajati tako da sam preuzme rodnu ulogu koju želi - dečaka, devojčice ili koju god da poželi.

Emili Ratajkovski će svoje dete odgajati po principu nultifikacije.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planeti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori", rekla je Emili.

Osim toga, zamerali su joj kada je objavila slike sa porođaja, kada je samo 12 dana posle porođaja pokazala izvajanu figuru i savršeno ravan stomak.

Emili Ratajkovski su zamerali kada je objavila slike sa porođaja.
Instagram 

Korisnici društvenih mreža u komentarima su navodili da Emili promoviše pogrešne, nerealne standarde za sve žene koje su se tek porodile. Ona nije previše marila za to, te se činilo da svojim postupcima namerno iritira javnost.

Glumica je rekla sudbonosno "da" Sebastijanu Ber-Meklerdu u februaru 2018. godine. Tokom trudnoće bila je veoma aktivna na Instagramu i objavljivala kako prolaze meseci u drugom stanju.

Emili Ratajkovski je rekla sudbonosno "da" Sebastijanu Ber-Meklerdu u februaru 2018. godine.
printscreen/instagram 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia emili ratajkovski